Basescu nu iarta. Becali da.

gigi becali arestat

gigi-becali-arestatCei care nu au creierele spalate de presa, si care inca isi folosesc propria materia cenusie isi amintesc de debutul lui Gigi Becali in politica. A candidat in 2004 si atunci a fost adversarul declarat al lui Basescu. Mi-am adus aminte de un episod petrecut la TVR1, la ultima confruntare dintre toti candidatii inaintea turului 1.
Pe holul TVR Basescu a stat si a discutat cu toti contracandidatii exceptie a facut Becali. Care i-a spus: “Domnule Basescu stiti cand o sa ne impacam? Dupa cel de-al doilea tur de scrutin“.
In cel de-al doilea tur grobianul Traian Basescu a castigat la mustata impotriva arogantului Adrian Nastase.
A urmat cheful de la Golden Blitz cand Basescu s-a afisat langa jucatorii Stelei si langa Gigi Becali. Pentru actualul presedinte insa era doar o alta forma de a face baie in multime. Strangea voturi albe pentru zile negre si isi consolida imaginea de baiat de gasca, din popor, care bea alaturi de fotbalisti, conduce baut la volan…
In primavara acestui an, a venit ca un traznet arestarea ilegala [nu s-a facut cu respectarea normelor juridice] a lui Gigi Becali. De atunci Becali nu a ratat nici o ocazie prin care sa spuna ca nu il vrea pe Basescu presedinte. Cu toate acestea insa l-a iertat. Invitat la emisiunea Vorbe Grele moderata de Victor Ciutacu, presedintele PNG a afirmat inca o data ca nu vrea sa il mai vada pe Basescu presedinte insa a fost moderat in limbaj. S-a multumit sa il faca golan si lipsit de noblete.
Victor crede ca el are vocaţie de Xanax. Eu, care il cunosc mult mai bine pe Gigi Becali cred ca:

  • a inceput sa se comporte si in politica precum se comporta in afaceri. Nu se mai arunca cu capul inainte.
  • In plus, cartile citite in ultimi ani isi pun si ele amprenta asupra discursului lui Gigi Becali.
  • L-a iertat pe Basescu. Pentru ca Gigi Becali este omul care nu poate sa tina dusmanie.

In emisunea  respectiva Becali a mai zis insa ceva. Ceva care lui Victor i-a scapat: “oamenii aia care au plecat de la mine la PDL fac un semn si vin inapoi“.
Fiecare intelege ce vrea din aceasta declaratie ;)

One thought on “Basescu nu iarta. Becali da.

  1. Adica aia s-au dus la ciolan , si daca Jiji le da mai mult se reintorc , cu toate ca eu cred ca Jiji a blufat sau chiar crede ca o sa fie asa .
    Aia au intrat in partidul lui Becali casa poata sa intre in politica mare trecand prin politica mica , si avand deja o identitate .

Comments are closed.