Dedicatia de astazi merge la D3vilbabe . Este o bloggerita care scrie superb. Nu se baga insa in mocirla bloggerilor din SHIT List.
Are un fix al ei. Din cand in cand baga un post care se numeste la fel: A day, a song. Nenea google o cam penalizeaza pentru asta dar fatuca asta cu ochii verzi ca marea inainte de furtuna nu se lasa impresioana de demiurgul internetului. Pur si simplu nu ii pasa de Page Rank, de SEO etc. Ea scrie pentru ca ii place. Ciudat nu?

Partea si mai frumoasa acum urmeaza insa. Cu bloggerita am baut bere cam acum trei ani prin Cismigiu. Insa nici ea nici eu nu eram implicati, pe vremea aia, in povestea asta cu bloggingul ci jucam Lineage 2. Asta inseamna ca trebuie sa o iubesc pe D3vilbabe de doua ori. Teoretic. Practic nu o iubesc deloc. Pentru ca numai vine prin Bucuresti…

Sa revin insa la dedicatie pentru ca din cauza asta am bagat postul.
Asta este saptamana Jethro Tull. Nu de alta dar unii au nevoie de … variante muzicale. Asa ca pentru Diavolita bagam tot Jethro Tull. Insa daca este pe partea cu Necuratu’ dedicatia este una divina! Asadar:

Jethro Tull – My God (Live)

Accept – Princess of the Dawn

Share.

About Author

Born: yes Experience: Virgin Dead: not yet Citeste AICI inainte de a merge mai departe

2 Comments