L-am injurat pe Urban. Degeaba?

Multi dintre noi l-am injurat pe senatorul Iulian Urban pentru spamul la care am fost supusi din partea lui si a firmelor lui. Insa, astazi am descoperit un email venit din partea grupului de discutii Cafeneaua Politica.

Urban Iulian renunta la privilegiile de demnitar:
“am solicitat Biroului Permanent al Senatului sa ia act de faptul ca, renunt la drepturile salariale si la suma forfetara.
Da, nu mai sunt o povara financiara pentru romani si Romania.
Este decizia mea individuala. Voi sustine cele patru birouri parlamentare din banii mei proprii, avand avantajul faptului ca, provin din mediul de afaceri. […]
Imi aduc aminte in prima mea zi la Senat, cand am refuzat sa iau masina oferita de Parlament si telefonul mobil, ca doamnele din fata mea, erau derutate.”Cum adica refuzati ? si platiti dvs. telefonul ? ” ; parea ca am comis o blasfemie.
Concret, am renuntat la :
– salariul de senator – circa 5200 ron net
– suma forfetara destinata birourilor parlamentare – circa 10.000 ron net
– indemnizatii de conducere a comisiilor – circa 2000 ron net
– masina de serviciu a parlamentarului [ implica costuri cu intretinere, asigurari, combustibil] – merg cu masina personala fara sa decontez nici o cheltuiala
– telefon de serviciu
– am refuzat sa primesc echipamente tip imprimanta, fotocopiator sau computer pentru dotarea biroului de parlamentar
– imi voi plati din bani proprii angajatii de la birourile parlamentare “

Poate ca gestul sau este unul populist. Nu este primul senator care face asta. Si Vadim  si Voiculescu au renuntat mandatele trecute la salariile lor. Cel putin declarativ. Au afirmat ca le-au redirectionat catre ONG-uri sau azile de batrani.  In ochii mei spamerul senatorul  a crescut un pic. Are si o bila alba.  Sper sa nu  se rezume doar la gestui ca acesta, demagogice ci sa faca ceva concret: sa isi traga de urechi colegii de partid si sa faca treaba pentru care au fost alesi. Daca isi va face treaba, si un PR bun are grija ca acest lucru sa se observe (face fapte bune si lumea aude de ele) nu mai are nevoie de campanie electorala. penru ca si-o face incepand de azi.

Credeti ca ii vor urma si altii exemplul? Nu sunt deloc saraci parlamentarii. Crede cineva ca ei atarna la banii aia pe care ii primesc de la stat? Eu nu. In campanii au bagat sume pe care nu le vor recupera din salarii si diurne nici daca ar avea 20 de ani de mandat. Atunci de ce ii incasaza? simplu: le se cuvin. Cica se sacrifca pentru tara… Bleah…

3 thoughts on “L-am injurat pe Urban. Degeaba?

  1. Te asigur ca nu m-ai injurat degeaba. Ba, dimpotriva, a fost constructiv :)
    Multumesc

  2. Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse şi servicii dubioase, practicata in industria e-marketingului si de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat si prin privarea de dreptul la opţiune.

    Sunt sigur ca ti-ai lasat adresa de mail pe site-ul “firmelor lui”.

    Si sunt, de asemenea, sigur ca in fiecare mail primit ai in josul lui um mesaj de genul: “Dezabonare click aici sau scrieti un mail catre …”

    Uita-te bine inainte sa incepi sa injuri.

  3. @dan.
    habar nu aic e vorbesti.
    1- “Dezabonare click aici sau scrieti un mail catre” nu a existat.
    2- au lauta adresa de email de pe un site al unei firme. si numarul de telefon tot de acolo. erau trecute la contact.
    am fost spamat si pe telefon si pe email intrebat saptamanal daca nu vreau sa imi recuperez bani. desi nu aveam bani de recuperat de nicaieri. dimpotriva. datorii la stat ca toata lumea.
    multumit?

    d-le urban: era o intrebare. spamul a existat dupa cum observati din explicatiile de mai sus. ii puteti intreba pe subalterni ce le-am raspuns cand m-au suna dupa o tura de noapte. La nici 10 minute dupa ce am adormit… nvm. a trecut. sper sa nu se mai intample.
    ah, inca ceva: sper ca nu a raspuns aici unul din angajatii dv pentru ca ar fi penibil :)

Comments are closed.