Ce vor spune deseara invitatii la Realitatea TV despre Smecherii de Romania

In readerul meu a venit feed-ul de al Realitatea Tv:

Realitatea te priveşte” invitaţii Andreei Creţulescu, Sergiu Andon (deputat PC), Lucian Bolcaş (vicepreşedinte PRM) şi Alexandru Cumpănaşu (director AID) vor discuta despre Şmecheri de România. De asemenea, din studioul Realitatea TV Târgu Mureş va participa la discuţie Gyorgy Frunda (senator).

Maine-poimanine Realitatea Tv (sau Antena 3) va face o emisiune despre cresterea iepurilor de angora, sau despre inelele lui Saturn. Invitatii sunt bineinteles cei care sunt  mereu prezenti pe sticla…

Sa vedem ce vor spune deseara omniprezentii:

Alexandru Cumpanasu: conform statisticilor, anul acesta se observa cu ingrijorare o crestere a Smecherilor de Romania nu doar in mediul urban ci si in cel rural unde influenta televiziunilor a condus, statistic vorbind, la un raport considerabil al smecherilor de romania fata de cei traditionali. In urban, va dau o stire, a crescut numarul smecherilor  de romania pe fondul unui deficit de democratie si al  lipsei transparentei in cadrul procesului de justitie.

Sergiu Andon Smecherii de romania sunt in incompatiblitate institutionala la nivel european cu smecherii din alte tari. Curtea europeana a drepturilor omului sa sesizat in acest caz si voi depune la randul meu o sesizare la Parchet in numele clientului meu. Partidul Consevator va initia,  in acest sens, o motiune de cenzura impotriva guvernuli si va cere in parlament suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Lucian Bolcaş: jurisprudenta ne arata ca acest fenomen nociv al societatii romanesti,  Smecheri de romania, cum atat de elegant l-a numit postul dumneavoastra de televiziune, se datoreaza in primul rand lui Train Basescu si a guvernului Boc care nu fac decat sa degradeze moral societatea romaneasca.  Acest fenomen este o absurditate juridică! Nu in ultimul rand, doamna Cretulescu, trebuie sa tinem cont de iredentismul maghiar, care, sa ma scuze domnul Frunda, este cel care a condus in mod deliberat la propagarea acestui femonen. Partidul Romania Mare si domnul Vadim Tudor au avut tot timpul o atitudine prin care a incercat sa combata acest femomen care, iata ca a luat amploare in timpul guvernarii PDL+PSD.

Gyorgy Frunda: Buna ziua telespectatorilor dumneavoastra si distinsilor dumneavoastra invitati. Va rog sa imi permiteti domnule Bolcas sa nu fiu de acord cu dumneavoastra. Noi maghiarii din romania nu facem decat sa ne cerem niste drepturi stipulate de Uniunea Europeana iar romania este membra a Uniunii Europene. Smecherii de romania sunt intretinuti pe ascuns de guvernul Boc si indirect de Traian Basescu care comploteza impreuna cu PSD impotriva UDMR sperand ca nu vor fi observati. Vom depune imporiva Smecherilor de romania o initiativa in parlamentul european si ne vom adresa, de asemenea, si Curtii Europene a drepturilor omului.

Cum dracu’ sa te mai uiti la TV ?

Romania, te iubesc!

2 thoughts on “Ce vor spune deseara invitatii la Realitatea TV despre Smecherii de Romania

  1. Basescu nu a facut nimic in ultimii 5 ani.el si camarina lui portocalie sunt groaznici.astfel am o concluzie simpla La Brasov Votam Mircea Geoana!

  2. Acest cumpanasu are, conform comunicatului de presa al Colegiului Medicilor o mentalitate de militian, mai mult, as spune, de jandarm din sate uitate de lume.
    Astia sunt formatorii de opinie, de opinie de statie de autobuz din Bucuresti!

Comments are closed.