Dreptate pentru Nicolescu? Ete fleoshc !

Congres PSD 16 sept 2010

Congres PSD 16 sept 2010Constantin Nicolescu  – Presedintele Consiliul judetean Arges, afland ca o sa fie arestat pt 29 de zile, a facut un infarct sau un accident cerebral.  Ceva de genul asta. Nu sunt de acord cu arestarea preventiva din principiu. Cred ca fiecare individ are dreptul la aparare.

Victor Ponta a indemnat romanii sa ceara dreptate pentru  Constantin Nicolescu. Nu vad insa de ce m-as solidariza cu Nicolescu. Nu pentru ca il consider ca este vinovat ci pentru ca arestarea lui se face si din vina acestuia. A fost parlamentar si nu a facut nimic pentru a defini, in lege, in mod clar, o serie de termeni.

Pericol public” este unul din acesti termeni. Sa zicem ca nu a avut ocazia sa [se] impuna, sa defineasca. A avut insa colegi de partid parlamentari care puteau sa puna, daca doreau, ordine in haosul legislativ din romania.

Sa ne amintim de cazul Ridzi – careia mai ca i-as dori sanatate ca sa o vad, mai apoi,  in puscarie. Insa, sceptic cum ma stiti, sper sa ma pis pe mormantul ei cat mai curand pt ca in ritmul in care merge justitia in romania… o sa ajunga sa fie judecata dupa ce fapta ei penala se va prescrie. Chestie care pe mine ma incalzeste asa cum il incalzeste o pereche de adidasi din piele de crocodil pe un olog.

Asa ca, nu am de ce sa ma solidarizez cu un individ care este victima propriilor sale erori…

Schimbari necesare in Constitutie

Separatia puterilor in stat in romania este sublima, dar lipseste cu desavarsire. De ce in cazul parlamentarilor  suspectati de coruptie este envoie de acordul Parlamentului pentru ca acestia sa poate fi deferiti justitiei?

Procedura putea  sa fie extrem de simpla: Un parlamentar, membru saa nu al guvernului, este suspectat de coruptie/viol/fluierat in biserica? Procurorul merge cu dosarul al judecator si acesta decide suspendarea parlamentarului pe durata determinata (3-6 luni). Fireste presupunand ca judecatorul ala este cu siguranta impartial.   Ma rog ati inteles ideea…

Alta modificare in Constitutie: definirea in mod clar ce inseamna situatie de urgenta – si astfel se limiteaza capacitatea executivului . Eu vad situatie de urgenta: razboi sau calamitate naturala care afecteaza mai mult de jumatate in tara…

One thought on “Dreptate pentru Nicolescu? Ete fleoshc !

  1. Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
    Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
    Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

    Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:”A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii.”

    Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

    Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

    Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
    La aflarea vestii, omul face un infract.

    Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
    Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

    Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

    Mai multe informatii pe linkul
    http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

    UPDATE: multumesc pt comentariu.
    am un mic amendament: numele pui Patapievici nu e RADU ci ROMAN
    in rest asa e. o sa il uitam si pe asta. George Becali cu toate imperfectiunile lui ramane un personaj greu de uitat. Arestat Gigi Becali s-a pus sa doarma in arest [pe luase suba luata de ] si a spus: eu sunt barbat, familia mea a facut peste 100 de ani de puscarie…
    Peste ani multi isi vor aminti de el. Bu Bune si cu rele

Comments are closed.