Primul apel  umanitar vine de la Cabral care a organizat un spectacol la care vin Parazitii, Vita de Vie, trupa de teatru a lui Dan Puric si Habar (btw habar nu am cine sunt). Concerul este pentru Erika o fetita bolnava de leucemie…

Sorin Tudor vine si el cu un alt apel umanitar. La fel de tragic. Pentru oameni ca si noi care au insa cateva disabilitati. Faceti un experiment: vizionati videoclipul fara sunet. Nu o sa pare nimic deosebit. Apoi vizionati si ascultati de data aceasta. O sa simtiti efectul.  

(Blogosfera, ca parte a societatii civile arata ca se implica si face ceva. Spre deosebire de politicieni. Unii au bagat 1 milion de euro in campanie… o sa vedeti intr-un post cum se toarna intre ei.)

 

update: am facut un banner pentru Erika; am sa mai fac.cine vrea sa le preia e binevenit. de asemenea cinea mai vrea sa faca, sa dea imi dea un ping/trackback (daca are blog) sau il poate trimite prin e-mail.

Update 2. intrucat anunturile umanitare vor avea loc INTOTDEAUNA pe aces blog, am ales sa fac o pagina cu banere si linkuri pentru fiecare anunt umanitar descoperit si postat aici. De asemenea voi incerca sa adaug cate un baner fiecarui post care se refera la un apel umanitar.

10 Responses

 1. hmmm nu ma gandeam ca Parazitii vor face asa ceva, bravo lor, sper sa stranga suficienti bani.

 2. supertare, vreau sa vin si eu … si sa ajut cu ce se poate …organizare, orice si o sa incerc sa dau vestea mai departe.

 3. @biggy eu da. mai ales ca de curand Cheloo a devenit tatic :)
  ah, poate ma ajuti cu niste bannere pt ca ai mult mai mult talent decat am eu :)
  @ dada, incerc sa ma informez si eu sa fac mai mult decat sa pun un post.

 4. Pingback: Pentru Erika « Newdada’s Blog
 5. Buna McGogoo nu stiu daca e buna adresa de email de pe yahoo, ti-am trimis acolo un mesaj, vreau sa-mi dai mai multe detalii in legatura cu plantarea.
  Vreau sa ajut si eu intr-un fel, am inteles ca ar fi ora 8 ? stiu ca e nevoie de forta de munca :)de aceea am sa mai vin cu o prietena asta daca imi raspunzi in timp.
  Astept raspuns.
  Multumesc.

 6. “Desenam pentru Erika”- video la Anaid

  Diana Dochia spune mai multe despre proiect. Artistii Alexandru Radvan si Dan Piersinaru vorbesc despre artistii implicati in proiect.

  Salut!

  Vineri 21 nov, adica maine voi posta pe blog [www.sssfinxxx.blogspot.com] linkuri catre editia “Desenam pentru Erika” la “Clipa de arta” de pe sensotv.ro.
  In calitate de producator al emisiunii promovez pe aceasta cale pe langa postarile anterioare acest proiect. Ca artist, chem pe altii sa doneze o lucrare. Ca om [de cateva zile si ca blogger] ma implic cat pot de mult.
  Am trimis acest anunt celor care au publicat bloguri pentru Erika.

  TOate cele bune,
  Andrei Pavel

 7. Pingback: Reclama pe McGogoo.ro | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo
 8. Pingback: Nu uita de Erika!!! | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo

Comments are closed.