Lumea este preluatã de cãtre o mânã de puteri ale afacerilor care dominã resursele naturale de care  avem nevoie pentru a trãi în timp ce controleazã banii de care avem nevoie pentru a obtine aceste resurse. Rezultatul va fi monopol global bazat nu pe viata umanã dar pe puterea financiarã si corporativã. În timp ce inegalitatea creste, din ce în ce mai multi oameni devin disperati.”

Am citat din Zeitgeist II: Addendum pentru cei care nu l-au vazut link: http://www.mininova.org/tor/1900574 (free torrent)

Filmul arata cine conduce de fapt lumea: bancile!

sunt trei tipuri de actiune prin care o banca cucereste o tara: asasinat economic, infiltrarea de sacali si invazia armata.

Asasinii economici sunt angajati ai bancilor care corup sefii de stat si astfel acesta va lasa bancile sa investeasca in tara sa tradandu-si poporul.

Daca asasinii economici dau gres, asa cum s-a intamplat in cateva tari din America Latina, intervin sacalii -agenti secreti care fie organizeaza revolte (platind cativa oponenti ai sefului statului dar chiar si apropiati ai acestuia). Scopul este pentru inlaturarea sefului statului de care mase. In cazul in care acesta reuseste sa inabuseasca revolta se trece la asasinat.

Invazia armata este ultima solutie in cazul in care celelate metode dau gres. Exemplul cel mai clar prezentat de film: Irak.

Societatile de utilitati publice, resursele naturale cad in mana bancilor si a marilor coropratii …

Nu am sa mai insist cu detalii din film pentru ca trebuie vazut. De cateva ori. Mai este necesar sa intreb ce s-a intamplat in Romania?

Ieri presa scria ca pretul barilului de petrol a scazut la 70 dolari pe fondul crizei economice mondiale. Ma intreb daca nu cumva aceasta criza nu a fost provocata de corporatiile internationale tocmai pentru a obliga OPEC sa scada pretul petrolului…
update
filmul:

5 Responses

  1. Pingback: McGogoo’s Hell - Blogu’ lu’ McGogoo » Blog Archive » Forta presa …
  2. ma bucur ca ai vazut si tu filmul :)

    intr’adevar iti deschide ochii in fata realelor probleme care se petrec in lumea asta.

  3. Pingback: Vesti pe net. Despre banci | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo
  4. Pingback: Concurs: Castiga cu naturalist | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo

Comments are closed.