Cu vasla pe tastatura

Daca ai un site pe care nu il agreezi poti merge la http://www.netdisaster.com/ si acolo introduci adresa site-ului inamic.
Poti sa impodobesti site-ul cu viermi, sa arunci cu oua in el, sa chemi un dinosaur sa il calce in picioare si tot felul de chestii dragute precum: rachete sau bombe nucleare, meteoriti, viespii care inteapa. Va las pe voi sa va imaginati ce am pus pe site-urile partidelor politice!!! Inca nu te-ai hotarat? atunci tasteaza: http://www.yagoohoogle.com/ economisesti timp cu acest site, cauta in ambele motoare de cautare. Sa nu te sperii daca monitorul tau se imparte in doua. E de la ei.
Iar la http://www.calificativ.ro/ elevii dau note profesorilor. Ai o corijenta? Cauti proful din liceul sau scoala ta si daca nu il poti pedepsi cu absente sau scaderea mediei la purtare ii poti da in schimb un calificativ.
http://www.domainworldwide.com/ Aici sunt ultimele informatii referitoare la domeniile web inregistrate in lumea intreaga.
Aflam cu mandrie nationala ca Romania se afla pe locul 46 ca numar de domenii (30,369); faptul ca economicul primeaza in relatiile sociale ne arata si faptul ca locul 1 e ocupat de .com-uri (21,336,063 domenii ). Daca au pierdut doua razboiae mondiale nemtii sunt pe cale sa cucereaza lumea virtuala: .de (Germania – 5,459,604 domenii) Pentru a sublinia inca o data faptul ca globalizarea este actuala si sigura ca facem parte din diverse retele .net se afla pe urmatorul loc. (3,631,270). Pe ultimul loc (140) se afla Albania Network .net.al, cu 2 domenii achizitionate.
Un top al celor mai importane personalitati din lume: http://www.life.com/Life/millennium/people/01.html
Aici ii gasim pe Thomas Edison care a descoperit becul fara sa fie ras pe cap.
Columb este mai celebru ca Nastase datorita unui singur ou.
Martin Luther s-a luat la lupta cu Papa. De aia se afla si el in acest top pe locul 3. Norocul lui a fost ca nu era vorba de Ioan Paul al doilea.
Leonadro da Vinci este pe locul 4. Probabil datorita codului sau care ramane inca o enigma. Pe care nici Engima nemtilor nu l-a descifrat.
Lui Newton daca nu ii cadea in cap un mar nu inventa legea gravitatiei. Se face vinovat de faptul ca datorita lui s-a incetatenit expersia” e jos ca sus m-am uitat eu.”
Desi a luptat in razboiul de 100 de ani Ioana d’Arc este fixata pe locul 54. Datorita ei se vorbeste de “lupte seculare”.
‘Statul sunt eu”. A spus ocupanul locului 56. Ludovic 16 – Regele Soare. Spre deosebire de Ceausescu el nu isi incepa ziua cu “buna dimineata Soare”. Daca Ludovic a stat la Versalieles celalat nu stat la Casa Poporului. Probabil pentru ca a stat destul pe capul nostru.
===============
Daca esti pasionat de SF, roboti sau androizi viziteaza http://www.cyborgname.com/. Introduci numele si siteul iti va personaliza o fraza cu initiale formate din numele tau. Nu iti recomandam cuvinte interzise de CNA ca uite ce poate sa iasa:
C.A.C.A.T.: Cybernetic Artificial Construct Assembled for Troubleshooting. Mai bine incearca altceva. De exemplu:
J.O.H.N.: Judge Optimized for Hazardous Nullification
J.O.H.N. E.N.A.C.H.E.: Judge Optimized for Hazardous Nullification/Electronic Networked Android Calibrated for Harm and Exploration
B.A.S.E.S.C.U.: Biomechanical Artificial Soldier Engineered for Sabotage and Ceaseless Utility
N.A.S.T.A.S.E.: Networked Artificial Soldier Trained for Assassination and Scientific Exploration
G.E.O.A.N.A.: General Entity Optimized for Assassination and Nocturnal Analysis
T.A.R.I.C.E.A.N.U.: Transforming Artificial Repair and Infiltration Construct/Electronic Artificial Nullification Unit
C.N.A.: Cybernetic Networked Android
I.L.I.E.S.C.U.: Intelligent Lifelike Individual Engineered for Sabotage and Ceaseless Utility
Mi-am dat seama ca este teapa cand am tastat urmatorul nume: V.A.D.I.M.: Vigilant Android Designed for Infiltration and Mathematics. OOOOPSSSSSSSSSS!
===========================
http://www.thisdayinhistory.com/
Daca vrei sa afli ce s-a intamplat de ziua ta de nastere de-a lungul timpului viziteaza acest site. Eu am aflat ca pe 14 mai – ziua mea de nastere – Ben Gurion a declarat independenta statului Istrael. Nimic nou mi-am spus. Asa ca am vrut sa aflu mai multe. Si am aflat ca in 1904 pe 14 mai la St Louis Missouri a inceput prima olimpiada din Statele Unite. Cam atat asa ca daca nu am aflat prea multe cu care sa ma laud, am urmat vizitat http://www.biography.com si am vazut ca sunt nascut in aceeasi zi cu George Lucas. Acu’ inteleg de ce m-am uitat cu mila la Razboiul stelelor. Era vorba de diferenta de varsta. Pentru mine era cam rasuflat acest film. Mai jos am avut surpriza sa vad ca to pe 14 mai este nascut Dante Aligheri. Daca era contemporan cu noi si vizita Romania ar fi rescris Infernul.
Uite si ceva intr-advar provocator: http://www.wagenschenke.ch/ Va mai amintiti joculetul ala in Flash in care trebuie sa arunci pinguinii cat mai departe?
Aici e un joculet flash in care trebuie sa il plimbi pe un betiv cat mai multi metri. Asa cum PSD il plimba pe Vacaroiu cat mai multi ani ca sef. Fie la guvern, fie la senat… de 9 ani Vacaroiu se tine catinel catinel de o functie in PSD. Eu am reusit sa il mentin in picioare 43 m. Pe Vacaroiu nu as fi putut sa il tin atata…

(publicat in saptamnalul GLUMETU’ 2005)

One thought on “Cu vasla pe tastatura

  1. I told my wife that a man is like a fine wine… I always get better with age. The next day, she locked me in the wine cellar.

Comments are closed.