Din nou despre LouReal

Luiza Sandulescu, despre care vorbeam intr-un post anterior mi-a trimis ieri un filmulet cu ea. intr-o Alta ipostaza. Dansand pe o melodie indiana. Dansul este indian autentic  si nu manelism iefitin  cu care suntem intoxicati. Sper ca fata asta sa nu ramana nenremarcata pentru ca este pacat. Picteaza, sculpteaza, scrie, este dupaca cum ati vazut in celalat post, studenta la actorie  – Universitatea Ovidius din Constanta. Din pacate, asa cum i-am spus si ei cameramanul a fost tamp (obsnuit sa filmeze manelizde). Atat  cu laudele  ca dupa aia crede ca ma dau la ea :roll:.

httpv://www.youtube.com/watch?v=HGsVKD51x3M

party in it

2 thoughts on “Din nou despre LouReal

  1. Imi pare rau sa crezi despre “cameraman” ca a filmat doar’ numai maneliste…..am filmat-o pe nepoata-mea si am scos ce a fostimportant si esential din dansul indian, voi veni in curand cu un videoclip indian in duet. te rog la afirmatia “tamp” sa vizitezi si celelalte videoclipuri aflate pe site (poate iti vei face o idee).

  2. am vizitat site-ul. il consider doar un site de prezentare al unei firme… insa asta nu e eaparat un lucru rau. nu toata lumea a trecyt la web 2.0. :idea:
    in privinta acestui videoclip raman la opinia mea: nu trebuia sa se uite in camera. deloc.
    ok nu ai filmat doar maneliste. :idea:

    Parerea mea nu este a unui ageamiu 100% din fericire am lucrat cu cativa regizori, actori, creatori de moda si am invatat cate ceva de la ei… :wink:
    in camera se uita de obicei nenea politicianul cand transmite un mesaj, actorul in anumite situatii…
    Nici aia care canta manele nu se uita mereu in camera.
    cu atat mai putin Luiza in dansul acesta
    :roll:

Comments are closed.