Am considerat ca Stupize Stupize este cea mai penibila emisiune mult timp. Insa surorile ei (Dansez pentru tine si Vreau sa fiu vedeta) de la Antena 1 si ProTV imi par de 10 ori mai penibile. De dragul audientei la Antena 1 copii se umilesc cantand doar doar vor castiga un premiu pentru a fi un pic mai fericiti (alo CNA de ce pula mea nu actionati si in acest caz, nu se exploateaza imaginea copilului???) La cealata vedetele lipsite de talent si dornice de celebritate se scalambaie pe sticla si nu am nici cea mai mica indoiala ca o fac doar pentru ca nu vor decat sa isi crasca popularitetea,  sa isi imbunatateasaca imaginea… nu pentru ca le pasa cu adevarat de cei pentru care se stramba.

Btw: mai apare acolo un cacat cu ochi in juriu care spune foarte revoltat candidatilor/(anti)vedete : “asta nu e rumba! voi nu ati dansat step!…  ”

:idea: and my question is: WTF? ce rost au cacaturile astea ???

 pentru linistirea tuturor propun o noua emisune care sa se intituleze: 

“Surpriza!, Sa mor io ca Vreau sa fiu Vedeta si de aceea Dansez un Streap-tease pentru tine”.

Astfel or sa fie multumite doua categorii neglijate  in mod grav  de asociatiile umanitare: pedofilii si necrofilii …

:arrow: PS: Pentru variatie se pot folosi si animale, bice, latex, vibratoare si alte ustensile  pe care scenaristii le considera utile cresterii rating-ului.

4 Responses

  1. nu. dar nu sunt atat de penibile pentru ca nu se folosesc de imaginea unor copii amarati care au probleme. emisiunile alea ii pun sa se prostitueze pe bietii copii iar CNA se face ca nu vede… :evil:
    Super nana aia.. are totusi alt scop mai curand unul educativ. si nu face atata audienta cate fac cele de mai sus .
    nu se exploateaza suferinta…
    :sad:

  2. Pingback: Anunt umanitar via Carcotasi | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo

Comments are closed.