Am primt un email mai ciudat. nu garantez autenticitatea  (faptul ca Serban Huidu este autorul textului) dar este extrem de buna povestirea.

 

Urmatorul text a fost citit vineri dimineata la KissFM de Huidu:
 
‘Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas!
In intersectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la guloarea galbena a semaforului.
In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen ‘Pisoias, vreau si eu o masinuta. Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?’ a inceput sa claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona.
Facea un halimai si genera o stare generala de stres. Si claxona, si injura. Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic.
Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand. Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transforma premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly:
‘Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!’.
Magie! Sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei.
A tacut si ea si calxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, claxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte.
A fost unul dintre acele ‘the magic moments’ din Bucuresti. Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost.
Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului: ‘Hai vrea tu, ma !!!’.

Am crezut mereu ca vorba doare mai rau decat parul. Uneori o vorba bine plasata, spusa de cine trebuie, cand trebuie si cui trebuie pot sa schimbe atitudinile zdrentelor din “hai sosieti”.