Patriot… ce definiția să dăm acestui cuvânt. cine este patriot și cine nu? Antonescu? A fost un patriot când a făcut alianță cu Germania? O fi avut mareșalul intenții bune dar nu ne-am luat înapoi Basarabia decât pt catvea luni, URSS nu a fost învinsă și nici Cadrilaterul nu l-am recuparat de la bulgări. nici măcar nu a luat Ardealul de Nord.

Regele Mihai a fost un patriot când l-a arestat pe Antonescu? Nu cred… arestarea lui Antonescu nu ne-a scapt de ruși. a fost un act inutil. l-a arestat pe Antonescu pt că  mareșalul avea întrega putere în mână să. Monarhia avea pe vrema aceea doar un rol figurativ. A fost un patriot Pacepa când a fugit din țara și a divulgat în cartea Orizonturi roșii secrete ale lui Ceaușescu și ale româniei comuniste? Căcat. Pacepa a fugit să își scape pielea. Nadia Comaneci la fel. Fugă ei în occident nu a fost un act de patriotism. dar Ceausesu? a fost patriot? da. în opinia lui și a Elenei. dar cam atât.
Mult mai patrioți au fost Henri Coandă, Brâncuși… ăștia s-au întors în țara… deși aici era comunism.
Habar nu am ce înseamnă să fi patriot. Nici nu prea mai cred în balivernele astea… există atâtea puncte de vedere cu privire la ce înseamnă să fi patriot… te doare capul nu altă. cred că fiecare din cei enumerați mai sus s-au crezut patrioți în sinea lor. toți au fost convinși că vor binele țării și poporului. atâta doar că măcar o parte din popor nu era de acord cu ei.
Întrebare: ce pulă mea înseamnă să fi patriot???
răspuns: nu știu și nici nu îmi păsa!

Acum să revin și la șoricei și pisici… pentru că sunteți mai inteligenți decât alții, ați înțeles despre ce este vorba.
Mațele astea care ne guvernează de atât timp (uneori am impresia că au trecut milenii) dau legile numai pt ei. Pentru buzunarul lor. Deunăzi au dat o lege prin care foștii demnitari își pot cumpără locuințele în care au locuit în timpul mandatului. Pe un preț de nimic probabil… acum toți se bat cu pumnul în piept că legea aia care le luă taxe la cei care își luau mașini de afară mai vechi de 8 ani e proastă… și “să se dea” banii înapoi. Legea aia îl avantaja clar pe Tăriceanu care e acționar la Reanult Pitești din câte știu eu. dar pedistii și ceilalți liberali care au plecat cu Stolo tac chitic. De fapt nu tac: ei țipă cel mai tare împotrivă acestei legi! dar și ei erau pe acolo pe la guvernare și au votat legea asta… de ce atunci nu au zis nimic??? să îi f*t în gură pe toți … nu văd însă nici o lege care să aducă ceva de sărbători măcar și la șoricei. De ce mama dracu’ nu dau o lege în care să de fiecarui român cate 100 RON? Hai că încep să o dau în sf-uri…

întrebarea mea este: mai durează mult până când șoriceii au să plece după corabia asta care stă să se scufundă numită România??? că de atacat matzele nu îi văd să aibe curaj…