Station 22-2008-09-21_12-14-21h 1

Odata ce citesti acest post  clar ca nu ai trafic si  vrei cat mai multi vizitatori pe blogul tau. Mai mult nu ai habar cum sa faci trafic fara sa ai habar de SEO si fara sa  faci spam.

Ei bine nici eu nu am: nici vizitatori si nici nu am habar de SEO.  Asa ca am optat pentru o metoda simpla.pe care o puteti adopta si voi  dupa ce imi dati o bere : un post pe tema asta cu “lectii” despre trafic, seo …

So. Sa trecem la treaba:

 

1- scrie un post despre “cum sa faci trafic pe blog”, in care iei cu copy si paste de la altii. mai pui o definitie la SEO (Search engine optimization) luat la fel cu copy and paste.

2- scrie un post despre “ cum sa faci bani din blog” in care vorbesti  (copy and paste  OFC) de mai multe metode de a face bani, din care nu trebuie sa lipseasca programul adsense. Asta il poti scrie si in engleza (make money with your Blog)

3- scrie unul sau mai multe posturi despre vedete: politiciani, artisti, pictori, poeti, fotbalisti, actrite trupe de muzica etc . Nu conteaza ca e vorba de Alina Plugaru, Mircea Geoana  sau de Vasile Seicaru. Nici nu trebuie sa scrii mult: 1000 de semne sunt de ajuns.

4- Incepi sa injuri pe blogul tau mai multi bloggeri (din cei cu trafic f. mare) si sa ai grija ca ei sa afle asta. Daca nu te baga in seama, insista: pana la urma au sa iti puna linkul la ei pt ca se respecta si nu au cum sa nu puna link in posturile lor.

5- scrie posturi despre  banner exchange, advertising, publicitate online, free downloads, free … stuff !

5a- scrie despre site-urile porno. “Free porn” atrage mai multi vizitatori decat Emil Cioran.

6- desi e popate e plictisitor, pune si tu niste comentarii pe 5-6 blogguri in care injuri fie pe cei care comenteaza, fie pe proprietarul blogului. daca te baneaza nici o pb: deja au aflat de tine 10-15 internauti.

 

Cam atat. Probabil, cu timpul, postul acesta va avea niste update-uri.

ps: baga comentarii cu alte metode de trafic pe blog.

 

Technorati Tags: ,,,bani din blog,,,,,,free trafic

2 Responses

Comments are closed.