Strainii si limbile. Straine.

Este clar ca atunci cand suntem mari si incepem sa invatam o limba straina primul lucru care il invatam sunt injuraturile. Am spus in cateva randuri ca joc Lineage 2 pe serverul Dex. Am facut shimb de email, id de yahoo messenger cu cativa jucatrori de pe alte meleaguri. Dex este deocamdata cel mai bun server privat de lineage 2 si cred ca a datorita lui multi straini au aflat de Romania. pe server intalnim francezi, Italieni, polonezi, danezi, americani, canadieni, slovaci, rusi… ce mai toate natiile si, desi sunt clanuri organizare pe nationalitati, war-rile nu tin cont de nationalitate sau de rasele jocului ci de clanul in care se afla jucatorii.

Sa revin la ideea postului.

Un italian, siciliam mai exact, Calogero il cheama, cu care sunt prieten virtual in lineage 2 ma saluta astazi pe messenger:

el: “ce faci muie?’

eu :)) what? u know what did u say?

el: yes!

eu: muie= Blow Job

el: OMFG!, my clanmates said me that is meaning “darling”

eu : =)) “

si asa mi-am adus aminte de Bamsey un polonez pe care il invatase sa ii intrebe pe toti colegii de clan:

” what lvl u have?” intreba el inocent,

” 67″ sau “52” sau “…” primea raspuns prompt din partea celui chestionat care nu banuia ce urmeaza:

“la 68/53/etc. sa vi sa sugi pula!” raspundea Bamsey.

Si pentru multi straini ca era injurati la greu in romana fara sa inteleaga prea multe le-am postatpe forumul DEX, linkul catre wikipedia cu injuraturile in romana traduse si explicate…

link: Lineage 2 commands

Last edit. Asta pt ca m-a intaratat jimmy

B0sse (modovean din Husi) in intreaba pe Ventrilo pe Regula (portughez) nou venit pe server:
“did u heared before the expresion: “sugi pula”?
“nope!”
“then: sugi pula. tu sau ma-ta!”
ori:
un roman (cred ca tot b0sse): “Regula did un know what un nick is meaning in romanian?
” no, what?
” To fuck. Are u a mother fucker?”
:P

In sfarsit. Lazy. Un slovac. Asta a invata aproape perfect romaneste si nu prea mai avea sanse sa il injuri pt ca ti-o furai. cand a plecat deupa Dex pe oficial a intrat intr-un clan de romani. Si romanii mai vechi pe serverul oficial, care nu jucasera pe DEX si nu il cunosteau nu credeau ca nu este roman. Intelegea si scria intr-o romana de invidiat.

Lui ii spuneam:
“Lazy IP (ia pula)”

si ramaneam cu totii cu gura cascata la replica lui:

“de la gura ta niciodata”

Dupa aceea a ramas un obicei sa ii zicem : IP, iar el sa ne dea binecunoscutul raspuns…

7 thoughts on “Strainii si limbile. Straine.

  1. PREA TARe =)))))))))))))))))))). Intradevar, baietii de pe L2 Dex, sunt destul de uniti. Clanuri si aliante destul de destept manevrate, ventrilo,id-uri si emailuri..etc

    Am un tovarasi la care trec zilnic ” Str3etFighter, Kristos ” etc..si vad, cam ce vorbeste ET-u pe ventrilo, cum se chinuie sa vorbeasca in engleza..cum fac spume.. E interesant sa privesti (asculti) fara sa joci in acelasi timp.

  2. Jimmy referitor la faza cu Regula, cred ca te inseli, ca sunt moldovean din Husi o spui intr-un fel de parca am raie, nu imi este rusine ca sunt moldovean, si pun pariu ca sunt cu mult mai presus decat tine din toate punctele de vedere. Regula stia cuvinte in romana inca de cand a intrat pe Ventrilo. Eu am purtat discutii cu el dinainte de conectarea sa pe serverul clanului RIP.
    Ai dreptate Watzap cu ce spui. Si noi in RIP am fost foarte uniti, ne-am intalnit peste tot in tzara, in Iasi, in Bucuresti, in Constanta, chiar si acum tin legatura si inca ne mai intalnim cu personaje gen: V3nin , Menstruela, 2mean2bad( il omor cand il prind) , Scufitza , FiredUp, colegii mei din Husi ( Moldova ps pentru tzaranul ala de mai sus ,) Orlando, Pint3a , Jocker si inca vreo cativa, Shuldinersdeath, Lazy care este un baiat remarcabil, si sper sa nu fi uitat pe nimeni.
    Ventrilo uneste mult jucatorii, creaza o anumita legatura, si noi am fost printre primii care am folosit serverul de Ventrilo pe Dex, multumita lui Sorin ak Menstruela.

  3. @ }{ b0sSeeeeeeeeeeeeeeee
    wtf r u doing????
    tot in irlanda?… btw, ghici unde am fost la daor doua zile dupa ce ai plecat tu in Irlanda!… am vb cu v3nin la telefon in ziua aia si cand i-am zis unde sunt reactia lui a fost “sa mori tu!”

    @ wazap: esti cu enemy :-s…
    jokin’ ^_^ saluta-i pe str33t si kristos :D
    Str3etFighter e in tracii acum… nu mai e in ek

  4. Hai noroc:)
    I`auzi unde ai fost in Irlanda?:D
    Eu sunt in Dublin. Zii la v3nin ca i trag falca nu mai intra deloc pe YM. Ma da tu pozele alea nu mi le ai mai trimis…
    Te pup si sa ne auzim cu bine:)

  5. @ b00se : la Husi am fost !!!
    AM VB CU V3NIN LA TEL. e racit. ii curg mucii :))
    pozele… le am pe un hdd sau cd… si nu le gasesc fmm :(

Comments are closed.