Ana Birchall a inceput un contraatac pentru a-si spala imaginea murdarita de celebrul filmulet. Intrucat am dat si filmuletul dau si comunicatui trimis de staful dumneaei desi fiind blogul meu pot sa scriu pe el ce vreau.

Astazi revine cu un email:

Rezultatele expertizei criminalistice care dovedesc că Ana Birchall NU este protagonista fimuleţului obscen mizerabil care a circulat pe internet 
 
      La data de 18 septembrie 2008, jurnalistul Iosif Buble posta pe un blog aparent personal (blog pe care, din 22 iulie şi până în prezent, există nu mai puţin de 17 postări tendenţioase si 0 stiri pozitive sau neutre despre mine) un filmuleţ obscen, cu un vădit conţinut pornografic, speculând că eu aş fi protagonista acelei mizerii josnice.

      În goana după faimă sau poate mânaţi de alte interese, şi alţi bloggeri şi câteva cotidiane centrale au preluat acest subiect scandalos, punându-mă la stâlpul infamiei.

      Acesta a fost apogeul atacurilor orchestrate împotriva mea şi a familiei mele de mai bine de un an de zile, cu scopul direct de a mă defăima şi a-mi distruge cariera politică.

      Mulţi m-au întrebat şi chiar au speculat de ce nu am ripostat imediat. Asa cum am mai spus, reacţiile mele referitoare la această mizerie de o vulgaritate extremă n-au fost foarte numeroase pentru că aceasta n-a lovit numai în mine, ci şi in familia mea. Pentru a-mi proteja copilul minor şi soţul, am luat decizia să nu fac alte comentarii decât cele absolut necesare. Rămân la părerea că o astfel de mizerie nu merita comentată. Mai mult, în aceeasi perioadă am avut un eveniment foarte trist în familia mea: un deces.

      Fără să mă plâng şi fără să arunc cu vorbe goale, prezint astăzi rezultatele expertizei efectuate la solicitarea mea de către unul dintre cei mai buni experţi criminalişti din România, cu o experienţă profesională de peste 33 de ani în grafica şi tehnica documentelor, traseologie şi balistică, autorizat în condiţiile legii de către Ministerul Justiţiei.

      Am solicitat expertului criminalist să răspunda la următoarele întrebări:

„1) Să se stabilească dacă imaginile care există pe blogul numit „Blog pe Surse”, aflate la adresa de internet http://ioskap.blogspot.com/2008/09/iată-filmuleţul-cine-o-fi-html, prezintă caracteristici care să permită identificarea persoanei de sex feminin;

2) Dacă persoana de sex feminin care apare în imaginile de la adresa de internet menţionată este aceeaşi cu persoana de sex feminin prezentată în pictorialul „Naşi de profesiune” din revista Ideal Mariaj, paginile 62 – 74 din nr. 20 august –septembrie 2008 (în această revistă sunt cele mai recente fotografii publice ale mele ), respectiv Ana Birchall.”

      La efectuarea expertizei s-au folosit poze cu Ana Birchall din revista Ideal Mariaj, nr. 20 august – septembrie 2008; fotografii personale făcute publice prin mass-media, existente la diverse adrese de internet (spre exemplu, www.rompress.ro; www.cotidianul.ro; poze personale private), examinarea feţei.

      Prezint în continuare concluziile expertizei criminalistice:

Daca nu este ea, cine este? Cine doreste ca Ana Birchall sa dispara din politica? Iosif Buble a fost manipulat sau manipulant?

 inversunarea asta cu care se bate Ana Birchall ca sa isi refaca imaginea imi da de gandit. Dar poate ca tocmai asta e scopul campaniei: sa te faca sa te indoiesti de autenticitatea datelor si mai tarziu sa crezi ca te-ai inselat. Ce este interesan: pe blogul meu, ajung multi vizitatori care au cautat “Ana+Birchall”  dar nu vin de la clasicul google.com ci din Blogcatalog sau Google Blogsearch. Asta inseamna ca cei care cauta nu sunt utilizatori obisnuiti ai internetului ci niste specialisti in Online :). parerea mea este insa ca acesta campanie de spalare a imaginii a fost demarata tarziu, a inceput prost si a fost gestinata la fel de prost.

One Response

  1. Pingback: Ana Birchall imi cere din nou prietenia | McGogoo’s Hell - Blogu' lu' McGogoo

Comments are closed.