google waveAzi dimineata cand am citit emailul am avut placuta surpriza sa vad ca cei de la google mi-au trimis e=un email prin care ma anuntau:

Thank you for signing up to give us early feedback on Google Wave. We’re happy to give you access to Google Wave and are enlisting your help to improve the product.

Am intrat in cont, inca nu m-am prins ce si cum este cu google wave dar am observat ca am 8 invitatii.  Cum nu vreau sa se supere nimeni pe mine am zis ca voi trimit invitatiile primilor 7 comentatori la acest pos [ una este deja trimisa catre Mihai Iorga]

asadar de astazi ma gasiti si  la john.enache [AT ]  googlewave.com

bafta :)

Update: am primit inca un request pe yahoo messenger de la Sorin Tudor.

mai sunt inca 3 invitatii :)

LE: [15 DEC 2009]

INCA 16 INVITATII. ASTEPT ALTE COMENTARII

9 Responses

 1. Ia sa vedem invitatia butule :)
  EDIT:
  trimis.
  btw: butule: ai invatat l2? sau tot pe hiugh rate joci? =))

 2. :( Mah, sunt un dobitoc, mai dă-mi o dată mailul şi dublează berile… Uite, la vladpetreanu pe yahoo. Cred că am apăsat butonul greşit ieri… Mulţumesc.
  EDIT
  s-a notat. o sa retrimit dar nu pot acum pentru ca sunt la un amic iar laptop-ul lui nu merge cum trebuie. nu deschide google wave .

 3. Stii cum e vorba aia: daca e moca, atunci cu placere. :) Daca esti binevoitor, astept si eu o invitatie ca sa vad daca si-au facut baietii treaba cum trebuie.

 4. In cazul in care mai ai vreo invitatie disponibila trece-ma si pe mine pe lista, te rog.

  Le-am scris si eu celor de la Google dar pana acum nu s-au grabit cu raspunsul si recunosc ca mor de curiozitate sa vad cum arata Wave-ul…

  Multumesc

Comments are closed.