lei-noiConcursul “byron – Rock your High School” este organizat de byron Management. Obiectivele sale sunt incurajarea si promovarea trupelor de muzica din licee.

Concursul se adreseaza trupelor de muzica ale caror membri sunt elevi de liceu, cu varsta cuprinsa intre 14 si 19 ani.

Etapele concursului:

1. Inscriere:

Inscrierea formatiilor in concurs la adresa de email:  inscriere [la] byronmusic.ro , conform indicatiilor din pagina “Inscriere” a blogului dedicat acestui concurs si a prevederilor Regulamentului oficial care poate fi gasit pe aceeasi pagina, pana in data de 14 noiembrie 2009.

2. Selectie trupe finaliste:

Sase trupe vor fi selectate de membrii byron pe baza demo-urilor primite si vor intra in finala.

Numele celor 6 trupe selectate vor fi afisate pe acest blog in data de 17 noiembrie 2009.

3. Concert-concurs:

In data de 22 noiembrie 2009, incepand cu ora 16.00, in clubul El Grande Comandante din Bucuresti va avea loc concursul in cadrul caruia vor concerta cele sase trupe finaliste.

La sfarsitul concursului trupa byron va sustine un concert si va anunta formatia castigatoare a concursului.

4. Premiul si “premierea”:

Trupa castigatoare a concursului “byron – Rock Your High School” va canta in deschiderea concertului aniversar de 3 ani Byron de pe 30 noiembrie 2009 si va primi ca premiu un voucher in valoare de 5000 RON din parte sponsorului Guitar Shop, cu care va putea achizitiona instrumente din respectivul magazin.
Se va acorda, de asemena, si Premiul publicului, constand in articole de imbracaminte in valoare de 2040 RON de la Rulez.

Important: Premiul din partea publicului se acorda pe baza voturilor publicului de pe 22 noiembrie, asa ca veniti sa va sustineti trupa favorita!
Informatii suplimentare:

http://byronrockyourhighschool.wordpress.com/despre-concurs/

2 Responses

  1. S-a strecurat o mica greseala in articolul de mai sus: adresa de e-mail la care se pot inscrie trupele este inscriere [@ ] byronmusic.ro,
    nu @byron.ro.

Comments are closed.