bocGuvernul Boc 2 trebuia sa pice nu pentru ca era incompetent sau pentru ca era format din lingaii lui Basescu. Incompetenta  si lingai gasim la toata paridele. Nu. Semi-Guvernul Boc  trebuia sa pice intrucat DEMOCRATIA romaneasca era in pericol. In cele 9 luni Emil Boc a administrat romania prin minciuna.

Servitorul lui Basescu [Emil Boc] a mintit in toata perioada in care s-a aflat ca premier. As putea sa scriu o carte cu minciunile lui insa nu  voi mentiona decat cateva deoarece in curand va deveni o amintire urata in istoria romanieie si va ajunge la groapa ei asa cum dealtfel si-a dorit probabil.

Motivele pentru care acest guvern trebuia sa pice:

– guvernul acesta nu avea sprijin politic, era undeva la limita Constitutiei (a dracu’ Constitutie prosta mai avem si noi…) si era format doar din PDL-isti care aveau cate 2 portofolii. Avem nevoie de un guvern controlat de parlament si nu de presedinte care sa se bucure de sprijin politic.
– in acesti 20 de ani in romania  executivul si-a arogat dreptul de a fi si legislativ. Emiterea de ordonante de urgenta a limitat rolul parlamentului facand din acesta un simplu figurant in relatia dintre cele trei puteri. Ieri, pentru a doua oara, Parlamentul si-a exprimat vointa [prima data a fost atunci cand presedintele Traian Basescu a fost demis]. Faptul ca motiunea de cenzura de ieri a trecut a este un castig al democratiei.