httpv://www.youtube.com/watch?v=0vFMqdFBuWo

Am aflat de la Sibilla ca azi Bloggerul Mircea Badea isi serbeaza ziua de nastere.

Cum eu il simpatizez foarte mult trebuie sa ma conformez si eu  sa ii fac , ca toti admiratorii sai, o dedicatie si sa ii urez ceva… Deci ce ii doresc?

… in primul rand sa nu dispara din blogosfera si dupa sticla pentru ca este una din putinele persoane care ma face sa rad. Spune atatea ineptii in emisiunea aia  si pe blogul sau incat  uneori ma tavalesc pe jos de ras. Pe de alta parte insa ii inteleg revolta importiva sistemul de kkt. Insa ma indoiesc ca este sincer. Cred ca tot ce face la tv face pentru audienta sau din placerea de a fi Gica Contra.

… in al doilea rand ii doresc lui MB sa mai citeasca … probabil ca o face insa trebuie si sa intelega ce citeste :). Poate sa ii ceara profesorului Valentin Stan sa ii recomande niste carti… poate ca l-ar ajuta :)

… i-as recomanda transmite urari : sa nu mai aibe iluzia ca stie tot despre orice insa cred ca ma degraba pot sa dau sfatul asta mouse-ului meu sau canii ce cafea.

… de asemenea ii doresc sa isi rezolve problemele  cu capu’ si  …

… in rest, ii doresc bloggerului de succes Mircea Badea sa fie sanatos si tot ce mai vrea el: bani, femei, faima …chiar sa ajunga analist politic daca asta il face sa se simta mai cocos decat sotul ministrei turismului…

Si acum o dedicatie pentru bloggerul Badea: Parazitii – De ziua ta (BTW: Mircea de gluma stii?)

[versurile piesei AICI ]