Am scris despre emisiunea Dupa Bloguri AICI si AICI. Am fost cam dezamagit de continut (poate si pentru ca nu prea am aflat chestii noi).  Una peste alta ideea emisunii este insa una buna. Avand in vedere avantul muncitoresc la care este supus internetul de catre bloggeri cred ca pana la urma piata tv trebuia sa se adapteze si sa faca o emisiune pe tema bloggerilor care, cu adanc patriotism, muncesc cu spor la dezvoltarea web 2.0

Ce ma nedumerea era insa faptul ca o emisiune care vorbeste de Bloguri nu are un blog.  Uite ca are acum:  www.dupabloguri.ro  . O fi fost strategie de marketing sa apara “dupa” prima emisiune?

Pareri? Blogul cam mult mov dar femeile  vor “un pic de mov” pe plapuma … dar asta e un amanunt asa ca va rog sa ignorati parerrile unui neavizat in ale webdesignului.

partea buna a acestei emisiuni: probabil o sa inteleaga si alti berbeci faptul ca blogerii nu sunt nici fustrati, nici labari nici creti-Neti. Sunt oameni mai mult sau mai putin normali dar care fac si altceva decat sa se uite la tv la meciurile de fotbal (desi unii se uita), care nu au telefoane de mii de euro (desi unii au), care nu au basini in cap (desi unii au), care din cand in cand mai pun mana si pe carte (desi unii nu …) care  sunt oameni ca toti ceilalti doar ca au un blog.

partea proasta: bloggeri se vor bate sa ajunga in emisiune (si invidia isi va face inca o data simtita prezenta si vor incepe sa se laude cu  “uniicii” si banii pe care ii fac ei din blog). Altii nu vor gasi nimic interesant in ea pentru ca majoritatea citesc bloguri si despre bloguri si stiu cu ce se mananca blogosfera.

so, daca tot este o emisiune, care “nu este pentru bloggeri” atunci ar fi bine sa contina  2-3 minute  in care sa se defineasca pentru  multimea de gura casca cu ce se mananca un blog, blogosfera, web 2.0, tuiter

parerea mea. acum baietii fac ce vor si cum vor… e emisiunea lor ei vor banii si mie nu imi iese nimic la afacerea asta.

One Response

Comments are closed.