Gelu: to the airport!

favicoDespre Gelu  am aflat ca este un tip funy, mistocar, sarcastic chiar , indiferent  un individacaruia i se rupe de tot si de oricine.  De profesie electrocianauto carefacedetoate a lucrat in diverse firme. Un prieten mi-a povestit despre el si despre  fazele pe care le facea.

Lucra la un service auto unde se montau pe masini alarme si sisteme audio.

Un client, vine intr-o zi si il intreaba: “ce  credeti ca as putea sa imi spun pe spate?” [referindu-se la masina]. Gelu, impasibil cu tigara in gura, l-a masurat de sus in jos dupa care i-a raspuns: ” nu stiu, intorceti-va cu spatele sa vad“.

In alta zi, era baut, si suna cineva: “alo, firma X?” Gelu raspunde:” gresala, gradina zoologica Baneasa” si inchide telefonul bombanind: “daca suna aici  de ce dracu  mai intreaba? Sa nu pot sa beau eu linistit berea?“.

O alta intamplare. Va mai aduceti aminte reclama cu maimuta care conducea un taxi iar pasagerul incerca sa ii explice prin semne : “to the airport?” Probabil ca da. Un alt client, il tot sacaia pe Gelu cu intrebari. I-a explicat o data. De doua ori. De trei ori. Cand a fost intrebat a treia oara, Gelu a incept sa gesticuleze, conducand un volan imaginar: “to the airport, to the airport, to the airport“. Clientul a rams cateva secunde descumpanit dupa care a facut stanga imprejur si a iesit din service demarand in tromba.  Gelu il privea si a comentata: “daca e mai prost ca o maimuta…“.

Ultima povestire. Gelu era cu un grup de  cca 15 barbati intr-un magazin de produse electrocasnice. Asistau la o prezentare facuta de o domnisoara draguta uni frigider de 50 mil. Gelu, intreaba nevinovat: “nu va suparati pentru ce este cutia aceea?“. Amabila domnisoara raspunde: “pentru oua“. “Si cealalta? De alaturi?“” a continuat Gelu.”Pentru branza” a raspuns la fel de zambitoare si amabila domnisoara”. La care Gelu a dat o replica ce a i-a facut pe colegii sai sa inghete: “Nu am nevoie de ea, eu ma spal!!!