Fara sa vrea, Marian Cozma a ajuns un simbol al luptei impotriva violentei in sport… Cred ca era timpul ca in romania sa se faca ceva in privinta asta… la noi toate se intampla insa… din gura sau din tastatura (e mai comod!). Cu faptele stam mai prost. Pe Hi5.com, Mrian Cozma si-a facut mii de prieteni in doar cateva zile… Acum a aparut si un Grup de discutii in memoria sa.  As fi de acord cu asta daca copii tembeli nu ar face din acest grup un grup impotriva tiganilor… A fost un mare sportiv si merita toata cinstea noastra. Dra cati din copiii tembeli  si jurnalistii care acum il ridica in slavi  il cunosteau inainte?

Detaliile  grupului hi5:

Category: Sports and Recreations
Created: Feb 10, 2009
Type: Public
Members: 176165
Owner: nikolae87
Language: Romanian
Country: Romania

De ce nu il lasati sa se odhneasca in pace mai oameni buni? Daca vrei sa faceti ceva nu faceti grupuri sterile de discutii pe internet ci implicati-va activ intr-un ONG care militeaza impotriva violentei???

Si, ca sa ii parafrazez pe cei de la Parazitii: “A posta e usor, a lupta mai invata…
Ah si nu ma luati pe mine ca eu de ce nu fac nimic. Nu fac pentru ca nu ma intereseaza asta. Am altele pe cap. Dar daca o sa apara un ONG cu sau fara numele lui Marian care sa faca ceva CONCRET impotriva violentei am sa ma implic.

grup-hi5-marian-cozma