In timp de Elena Udrea inventeaza un imn al turismului dar nu este in stare sa il promoveze, alte tari sunt mereu cu un pas in fata la capitolul comunicare online…

Grecia  si-a creat propriul canal pe Youtube (EurovisionGR)unde a pus toate inregistrarile pieselor participante pana la acest moment la  concurs.

PARANTEZA: Parerea mea de afon este insa ca piesa cu care ne-am prezentat,  The Balkan Girls cantata de Elena Gheorghe este slaba in comparatie cu ce se canta acolo. Daca stau sa ma gandesc nici nu prea am avut variante. Ori talentul a murit, ori artistii buni nu se mai prezinta la preselectia nationala pentru Eurovision pentru ca s-au obisnuit sa se faca aranjamente. Pe de alta parte Elena Gheorghe este o cantareata buna, are voce, imi este simpatica, dar nu  a avut parte de un compozitor mai bun decat Laurentiu Duta.

Dar nu asta era subiectul ci faptul ca TVR nu s-a gandit sa creeze un  canal pe youtube unde sa puna inregistrarile pieselor…. Nu au putut sau nu au vrut sa faca precum grecii.  Puteau sa promoveze piesa Elenei  atat direct cat si indirect… Si, fac pariu ca  daca eu as fi inregistrat  cu TV-Tunerul si as fi pus pe youtube piesele de la Eurovision, TVR ma actiona in judecata… pt ca ei au drept de difuzare!!!

Uite cum promovez eu pe Elena cu un embedeu facut de greci. Care nu se supara…
Download Elena Gheorghe – The Balkan Girls in format Mp3

Download Elena Gheorghe – The Balkan Girls in format AVI

httpv://www.youtube.com/watch?v=IwyuOU-OdQw
Technorati Profile

One Response

Comments are closed.