O parte din voi stiati deja ca lucram la Nati Meir. M-am angajat la el in urma unui anunt postat pe site-ul e-jobs.

administrator site/blog
Compania: Birou Parlamentar NATI MEIR
CANDIDATUL IDEAL:

vaste cunostinte in domeniul administrare site, blog si navigare internet

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

administrare site, blog si navigare internet

DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

Birou Parlamentar NATI MEIR

acum ca 20 de zile m-a chemat in birou si mi-a zis ca nu mai are nevoie de mine… Dupa cum se vede din anunt nu scria nicaieri ca trebuia sa  ii si constuieesc un site/blog nou.

Intrucat ce avea el era nu mai corespundea realitatilor internetului i-am instalat worpress,  am customizat un template nou. si am inceput sa ii concep posturi.

Am mers sa imi iau banii in urma cu cca 1 saptamana si mi-a dat mai putin de jumatate din cat trebuia. Drept urmare am modificat indexul de la prima pagina si i-am schimbat parola de acces. L-am lasata asa cam  1 saptaman dupa care i-am dat parola de la blog. Nu i-am dat  insa template-ul. Sa isi faca altul si sa plateasca.

Azi m-a sunat cineva de la politie.  Care m-a invitat la o discutie in legatura cu Nati Meir.

Il anunt si pe aceasta cale pe nati meir ca am facut reclamatie la inspectoratul teritorial de munca pentu ca nu mi-a trecut pe cartea de munca nici o zi vechime. Si ca mane voi depune  la randul meu plangere la politie pentru ca si-a obligat angajatii sa ma sune la ore tarzii din noapte si mi-a dat SMS-uri prin care m-a amenintat voalat. Nu a aveam chef sa  ma cert cu el. Vroiam doar banii si sa imi vad de treaba mea. Nu a vrut asa ca…

Este atat de prost incat nu s-a gandit ca putea sa sune la firma de la care are hostingul si isi recupera blogul. Inclusiv cu template-ul facut de mine.

Intrucat eu aveam parolele de la blog si i-am sters  Layoutul customizat de mine nu i-am sters posturile nu are ce sa imi faca. i-am dat parola, sa plateasca tepuiasca pe alt prost sa ii faca blog moca.

si nati: esti un parlit. un tercheaberchea si  un camatar. Nu ai nici o afacere in romania doar dai bani cu camata. Am sa fac si eu denunt la politie ca dai bani cu camata, ca ai ipoteci de la omenii care au plecat la munca in Israel si nu le dai decat daca iti dau 1000 euro altfel le iei casele…

De fapt de doare in cur de detinuti si faci totul doar pentru imaginea ta. Am sa iti trimit imi fiecare zi un email sa iti cer banii. Si  de cate ori o sa ma sune cineva sa ma intrebe de detinuti am sa spun ca nu te intereseaza de ei ci vrei doar sa iti faci imagine.

BTW: stie lumea ca ala care vroia sa cumpere Steaua nu avea haine cand a venit in Bucuresti? Si ca i-ai cumparat tu  de aici?

Pentru orice detalii sunt disponibil la telefon: 072.733.784

o sa mai postez pe tema asta… maine dupa ce vin de la politie

7 Responses

 1. nu e gluma… :twisted:
  cred ca nu e nevoie sa mai zic ca trebuia sa anunte cu 15 zile inainte…
  si nu am fost singurul trimit la plimbare. din pacate ceilalti nu au avut ce sa ii faca…

 2. Sa speram ca nu iti va inchide gura cu pumnul, ca e o “tactica” obisnuita a “personajelor” de tipullui! :(

 3. Da-l si in presa la astia de vor sa scrie ceva gratis. Nu e el asa intangibil cum se crede :)
  Rockefeller zicea ca “nu imi pasa ce scrieti despre mine atata vreme cat imi scrieti numele corect. Numai ca Rocfeler asta cu numele scris incorect era o persoana, pe cand maimutoiul despre care scrii e doar un personaj penibil.

 4. Pingback: gigi becali a fost arestat pentru 29 zile | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy
 5. Nati Meir este un jegos de ultima speta. Un CAMATAR ordinar. NATI MEIR ESTE CAMATAR !

 6. Pingback: Teparul nati meir se viseaza Obama | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy

Comments are closed.