Penalul Nati Meir arestat

nati meir arestat Stire proaspata aflata pe twitter [locul unde stirile se afla prima data]: teparul Nati Meir a fost arestat pentru bani falşi.:

Fostul deputat PRM, Nati Meir, a fost adus la sediul Poliției, unde a fost audiat pentru înșelăciune. Surse judiciare au declarat că Meir este anchetat în urma mai multor plângeri depuse de persoane care l-au reclamat, susţinând că le-a dat bani falşi, cu titlu de împrumut. Se pare că este vorba de bancnote de 500 de euro, care ar fi fost contrafăcute.

Poliţiştii de la Crimă Organizată încearcă să afle dacă Meir cunoştea faptul că utiliza bani falşi.

Nati Meir a fost depistat în flagrant, luni, chiar la sediul său de campanie, acolo de unde încerca să îşi relanseze candidatura la Preşedinţie. [sursa Gandul]

Mai pune cineva botul la minciunile astuia? Astept sa fie arestat si pentru CAMATA.

linkuri despre arestarea lui Nati Meir:

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/nati-meir-retinut-obama-de-romania-infunda-puscaria.html

http://www.realitatea.net/news-alert–nati-meir-a-fost-retinut-pentru-inselaciune-si-evaziune-fiscala_644226.html

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/872295/Nati-Meir-ridicat-de-politisti-pentru-inselaciune-/

http://antena3.ro/stiri/justitie/nati-meir-retinut-pentru-inselaciune-si-evaziune-fiscala_83009.html

http://www.adevarul.ro/articole/nati-meir-a-fost-retinut-sub-acuzatia-inselaciune.html

http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/Nati-Meir-dansatoarele-platea-cu_0_832116936.html

buuun.

ca sa fiu sincer nu ma asteptam ca ziua in care jegosul ala o sa se mute la parnaie va veni asa repede. Uite ca cineva mi-a citi blogul [ glumeam] si a inceput sa il supravegheze. Ii urez parnaie usoara, baieti dotati care sa i-o traga, si sa suga pula pentru o mana de orez.

Update: Nati Meir a primit ordonanţă de reţinere pentru înşelăciune şi evaziune fiscală
Ipoteza mea: Nati nu era atat de tampit incat sa lucreze cu bani falsi. Asa ca eu cred ca a inscenat chestia asta [stie sa creeze scandaluri mediatice – gen cumpararea echipei Steaua care era un bluff]. A fost retinut pentru 24 de ore insa din alte motive. Evaziune fiscala si inselaciune. Ciudat…

Update 2: Cel care a depus plangere impotriva lui Nati Meir este Adi Minune, ne zice Realitatea TV. In acesc caz ipoteza mea de mai sus se anuleaza… Astazi urmeaza sa fie facuta propunerea arestarii lui Meir pentru 30 de zile.
Uitasem sa bag asta: Mos Califar a gasit un alt imn de campanie potrivit pt Tanti Meir:

Verdikt- Vine Politia
Asculta mai multe audio Muzica

2 thoughts on “Penalul Nati Meir arestat

  1. Problema e ca acest flagrant e doar varful aisbergului in gramada de escrocherii facute de acest individ, si in Romania si in Israel. Daca chiar vor sa faca treaba, procurorii ar trebuia sa trimita in Israel o scrisorica cu retinerea individului si sa faca si o campanie de anunturi prin Romania de adunare a oamenilor inselati de paranoia asta. Am observat numai ProTV -ul cate a strans numai intr-o zi de documentare. Hai sa-l conducem pe Nati pe domeniul pe care a practicat cel mai mult politica, dar de partea cealalta a baricadei.

Comments are closed.