România NU prinde rădăcini!

Ce faci cand citesti ca arborii plantaţi la Comăneşti în campania “România prinde rădăcini” au fost lăsaţi de izbelişte de autorităţi?

Plantaţia ar fi trebuit să fie supravegheată non-stop pentru ca animalele domestice să nu pătrundă în zonă, iar oamenii să nu calce în picioare puieţii. Pentru aceasta, Consiliul Judeţean Bacău şi Primăria Comăneşti au semnat un contrat de pază cu Poliţia comunitară. Localnicii au văzut până acum că paza lasă de dorit. “Aici am văzut la 20 de vaci care păşteau exact după o lună de la plantaţie şi le-am întors din zonă la vale (…)”

eu ma gandesc ce a scris Monica in postul asta:

Eu cred ca toate teoriile emise de analistii nostrii politici referitoare la societatea civila se reduc practic la un lucru simplu…sa iti pese. Si sa fii capabil sa te organizezi in directia in care tu crezi ca poti sa iti aduci aportul in societate.

Ne doar in cur si apoi tot noi ne plangem ca suntem vai de curul nostru. Cum dracu sa ne trateze cu respect celelate tari cand nu suntem noi in stare sa ne aparam “nevoile si neamul” decat din gura…