Pentru cei care nu il cunosc pe Sorin Platon fac o mica introducere. Este initiatorului grupului de discutii Cafeneaua Politica [in 2004] parca si 2 sau 3 ani mai tarziu a infiintat OBG-ul cu acelas nume.

Membru PSD, din Cluj. Un socialist convins si VERITABIL. Un adevarat intelectual de stanga. Cartea sa de capatai este Capitalul lui Marx. IMAO  Sorin Platon se apropie insa mai mult ca formare intelectuala de laburistii englezi. Desi avem vederi politice diferite [ eu nu am totusi nici o doctrina favorita dar am oaresce inclinatii spre liberalism ]  il ap[reciez pentru modul in care scrie si isi sustine ideile, credintele si valorile.

Cred ca ajunge cu vorbaraia si sa trecem la dedicatie: Compay Segundo – HASTA SIEMBRE [ Comandante Che Guevara] original.

versurile si un videoclip al melodieie Haste simepre interpretata de Soledad Bravo se gasesc aici

2 Responses

  1. M-ai surprins cu garda jos. Eu sunt obisnuit sa iau in plex valuri de critici si adversitate, iar nu simpatie. Oricum cate un feed-back de genul asta iti slujeste de busola, ca totusi esti (sunt) pe un drum civic-altruist bun si nu pe alaturi, prin porumbi .. :)

    “unul dintre egali”

Comments are closed.