Exista mari diferente dintre tarfele de pe centura si tarfele de lux nu tine doar de pret  sau confortul si ambianta oferita. O Târfa de Lux are propriul culcuş unde isi satisface clienţii pe când târfele de pe centură se urcă în maşina primului  care trage pe dreapta langa ea, o suge dand din cap  precum masina de cusut Ileana, cateodata îşi ia banii, coboară din maşina şi trece iar la marginea şoselei asteptând alt sofer sa oprească sa ii dea o muie.

O târfa de lux isi alege clienţii. Asta e marele ei atuu si marea calitate. romania, ţara asta din spaţiul Carpato+Danubiano+Pontic de la infinţarea ei, mai întâi românia mică si apoi românia mare s-a comportant ca o târfă de pe centura. A supt pe rand p^%a ghidându-se pe principiul primul sosit primul servit. Si, ca si cum toata acestea nu a fost de ajuns nu stim nici daca a supt pula de placere sau  de nevoie. Presupunem ca s-a dedat la sex oral doar pt ca asa era moda. A supt pula la nemţi si la austrieci pe vremea lui Carol I apoi  s-a dedat la organul barbatesc al inamicului: muscalii, franţujii si englezii. in perioada interbelica a fost facauta harcea parcea de toti cei care se oprea in fata ei… Cum se arata Hitler drept mare lider european cum si romanii a sarit in fata masinii naziste si a satisfacut Wehrmachtul, SS-ul si Hitlerjugend-ul.

Simţind insa iz de ciubote ruseşti si damf de whisky in Europa, romania şi-a adus aminte de vechii aliaţi. L-a arestat pe Antonescu, a luat arma de ţeavă şi l-a izbit pe Hitler, pe la spate in moalele capului, desi pictorul ratat – devenit  din autorul unei carti obscure numite Mein Kampf –  lider al Germaniei nu plătise încă pentru blow-job-ul carpatin.

Vremurile s-au schimbat si, in numele luptei de clasa, Romania a renuntat in a mai suge p$#a unor descendenti ai unor popoare in mod expres… Au urmat apoi cca 50 de ani in care am supt p$#a in numele comunismului international. Am supt p$#i de pe toate continentele:  China, Tarile Arabe, Israel, America (de ce credeti ca a venit Nixon la Bucuresti?), Africa, Cuba…

Sa revenim insa la vremurile noastre… romania nu   suge nici acum pula cu un obiectv pe termen lung. Comunismul si-a pus amprenta adanc in obişnuinta de a o suge a natiunii romane.  O suge celui care doreste un sex oral pentru deconectarea de la problemele cotidiene… o sa vedem mai incolo cui.

A zis Franta ca ne sustine sa intram in NATO ? Bucuroasa romania a supt pula fara sa cera altceva in schimb. Mai rau!   Romania este ca o curva batrana. Nici macar nu mai ia bani pt prestatia facuta:  a inceput ea sa plateasca ca suga pula. Au vrut francezii reteaua de apa din Bucuresti? romania a tacut, de teama sa nu fie azvârlită si inlocuită cu sora ei Bulgaria si l-a donat acestora reteaua pe care, gentilomi cum sunt francezii, au botezat-o Apa Nova. Pentru o redeventa de 5000 euro pe an!

A urmat războiul din Golf. Si pentru ca nu cumva americanii să isi aduca aminte ca soldatii lui Sadam se lupta impotriva lor cu arme produse la Cugir Romania a sarit cu trup(e) si suflet(e) sa suga pula la americani. In sinea ei a sperat ca v-a apuca sa primeasca niste limbi de la fostii  soldati irakieni lasati la vatră pentru reconstructia tarii dar, romania nu s-a putut bucura de beneficiile reconstructiei.  M-ai mult, americanii au zis:

“pentru că v-am lasat sa ne sugeti pula nu va dam voie sa construiti nimic in Irak. Poate in Iran  dupa ce pacificăm şi tara aia. Deocamdată insa o companie de la noi nu e multumita de ce primit in Irak. Nu e asa ca voi nu aveti autostrazi? (desi nu prea aveti ce sa faceti cu ele pt ca nu aveti comert cu exteriorul ar de tranzitat nu vedem de ce ar tranzita altii tara voastra).  Si nu e asa ca Bechtel o sa primeasca un contract ca sa construieaca la voi o autostrada inutila?”

Odata cu Apa Nova si Bechtel,  Romania isi diversifică clientela: incepe sa suga pula in mod constant corporatiilor. Printre clientii sai se numara OMV, Societe Generale, Erste Bank, Vodafone, Orange, (Cosm)OTE, si… nu in ultimul rand GABRIEL RESOURCES – mai nou numita – Rosia Montana Gold Corporation. Lista e mai lunga dar nu are rost să enumar aici chiar toţi clienţii.

Printre ultimii clienti carora romania le ofera o felatie sunt Banca Mondiala si FMI.  Care au zis   aşa: “Ok, va dam bani, ne sugeti pula, dar vrem banii inapoi cu dobanda. Insa va indicam sa directionati o parte din aceşti bani către băncile straine aflate pe teritoriul vostru“. După care au plecat revenind aici doar cand trebuiau sa se descarce…

Numai ca, nici de data aceasta, romania  nu   suge pula pe bani. O suge pe datorie, o suge din obisnuinta? o suge ca nu are încotro?

Nu stim. Cert este ca romania suge in continuare pula. O suge ieftin… ca o tarfa ieftina de pe centura…

PS: ARTICOLUL ACESTA ESTE INSPIRAT DE UN POST  SCRIS DE MARELE HAN. AM POSTAT ACOLO UN COMENTARIU INSA AM ZIS SA DEZVOLT AICI UN PIC MAI MULT IDEILE… NU STIU CÂT DE BINE MI-A IEŞIT. INSĂ NU MĂ AFECTEAZĂ REA TARE…

PPS: am scris despre GABRIEL RESOURCES un post aici: http://www.mcgogoo.ro/rosia-montana-coincidente.html

One Response

Comments are closed.