Scutul anti-racheta si cel putin doi imbecili: Badea si Cartianu

mircea badea laptop1

mircea badea laptop1Cel putin doi monstrii celebrii ai presei autohtone romanesti au luat in ras decizia CSAT [nu a presedintelui !!!] de amplasare a scutului antiracheta cu care ne blagostovesc americanii [nu e ironie ci doar arhaism] la Deveselu – langa Caracal.

Ca de obicei imbecilii din presa cauta motive de scandal si nu argumente. De data aceasta nu prea aveau. Desi, daca si-ar fi pus mintea la contibutie, ar fi gasit si argumente pro si argumente contra.

Neuronul meu, la auzul chicotelor de pitioanaca facut de Mircea Badea la adresa fratelui sau geaman in ale gandirii, vorbirii si scrierii la comanda – Grigore Cartianu, mi-a izbit tampla dreapta care se odihnea in palma, si mi-a urlat o mica informatie pe care el o pastrase pentru asemenea ocazii.

Informatia, pentru cei doi imbecili si cei asemenea lor, este aia ca la Caracal, in perioada comunista, a existat una din cela mai mari garnizoane militare din tara.

Acolo erau unitati de tancuri, trupe de infanterie, si trupe de diversiune. Atat a retinut neuronul meu dar cu siguranta, secretos fiind, nu vrea sa imi spuna si de alte specializari miliatare [arme se numesc cofnorm teminologiei militare].

Asadar, domnilor imbecili, in loc sa va luati de coada vacii, in loc sa relatati despre conflicte inexistente intre localnici, in loc sa va intrebati ce a cautat primarul localitatii la Cotroceni, mai bine ati pune mana pe documentare. Aia e baza scrisului in presa desi voi sunteti obisnuiti cu “copy and paste” unul de la celalat.

Nu cunosc motivele pentru care CSAT a ales Deveselu ca viitoare locatie dar era logic ca rachetele alea si militarii americani dislocati sa le pazeasca sa fie pusi intr-o fost garnizoana: INFRASTRUCTURA DEJA EXISTA!   In plus, daca te uiti pe harta observi cu usurinta, daca stii sa citesti, ca Deveselu, respectiv Caracal,  se afla destul de aproape de Craiova, de Dunare, de Bucuresti. Ca atare s-a urmarit probabil si posibilitatea ca militarii sa sa poata deplasa usor.

Avand in vedere ca localitatea este o tinta pentru alte rachete sau acte de sabotaj, se pune intrbarea: unde sa fi amplasat  rachetele? in garnzoana Bucuresti? Cluj? Sa risti viata la peste 2 milioante de oameni cati are Bucuresti?

 

One thought on “Scutul anti-racheta si cel putin doi imbecili: Badea si Cartianu

Comments are closed.