Forta presa …

Apropo de postul anterior. Pentru cei care nu au vazut Forta presa realizata de Petre NITEANU la B1 TV le pot spune ca  merita vazuta. Aseara a spus o chestie misto:

“am mai mult respect pentru interlopi decat pentru politisti. Cel putin ei au ales o parte. Politistii au imbracat o uniforma si sunt de fapt infractori.”

Nu va luati dupa toti ratatii care spun ca il copiaza pe Mircea Badea deoarece Niteanu vorbeste de lucruri serioase si chiar este jurnalist… nu prezentator de emisiune… faza este ca omul a recunoscut ca mafia din MIRA este atat de puternica si de bine organizata incat nu are ce sa ii faca, iar ministrul (indiferent cum l-a chemat in acesti ani) este o carpa cu functie care apare la TV dar nu poate sa faca nimic. El zicea de MIRA dar asta se intampla in orice institutie publica. Si mai zicea ca nu mai vine lumea in presa… Nu vine pentru ca ca si in administratia publica nu sunt acceptati “new entry”. Si in presa  functioneaza nepotismul: nu te cunosc, nu te iau.

Desi nu prea mai am incredere in jurnalisti …  in scurta perioada de la Interesul public m-am inteles destul de bine cu el. Nu cred ca exista ziar care sa nu fie controlat, unde jurnalistii sa scrie liber… sa faca anchetele pe care le vor…

ps: am mai scris aici despre utopia lui Dan Pavel .