Nu vreau sa platesc pentru banci!

isarescu dog

isarescu_dog

Nu am luat in viata mea credit de la  banca… Am avut numai joburi de kkt care mi-au permis sa supravituiesc, nu sa traiesc… ca sa economisesc….

Criza asta a distrus a dat peste cap sistemul bancar si a afectat viata economica si implicit si cea sociala.

Sa fie clar pentru toata lumea: bancile de afara au dat faliment si au tarat in faliment si alte tari pentru ca au avut un management ( urasc cuvantul asta da’ uite ca mi-a inrtrat si mie in vocabular…  ) prost. Pentru ca au fost administrate de excroci care nu au urmarit decat imbogatirea lor.

In urma cu cateva luni Basescu spunea peste tot ca Tariceanu minte si sunt bani, ca Romania nu este in criza…  cateva luni mai tarziu a spus ca nu a zis asta si ca el a zis ca Romania nu va fi afectata atat de mult de criza

Acum, spune sus si tare ca avem nevoie de 20 miliarde de dolari (sau euro?) de la FMI altfel ne ia dracu… Cand a mintit?

Mai oameni buni! Patriciu si Tiriac au cate 1 miliard. Tiriac chiar mai putin avand in vedere ca avea sa era de fapt o banca. Una care nu se afla intr-o situatie roz. Realizeaza cineva ce inseamna cei 20 miliarde?

Partea si mai urata:  din asta douazeci de miliarde  o treime merge la Banca Nationala  si o treime in banci. Care banci? mai e vreuna romaneasca? Pana si CEC-ul infiintat pe vremea lui Cuza a  fost privatizat… Cu alte cuvinte noi luam bani si dam bancilor din tarile bogate care au falimentat. Nu luam banii pentru poporul asta amarat…  cele 20 miliarde nu sunt investite in infrastructura, in locuinte, in modernizarea statelor, in agricultura romaneasca, in educatie. Nu.  Capitanul Basescu si musul secundul Boc  dau banii  altor banci.

BTW: una din cele mai mari magarii in Romania a fost  faza cu pensiile private. Un experiment al FMI sau Bancii Modiale care isi va dovedi falimentul  in 20-30 de ani cand vor incepe sa plateasca masiv pensile. Ce va urma? Inca o criza? Si bancile carora astazi Basescu crede cineva ca vor sari in ajutorul Romaniei?

Eu unul nu vreau sa platesc  pentru aceste banci!!!… Banci care au incercat, conform spuselor lui Mugur Isarescu, sa falimenteze Romania.

Sunt si alte variante decat FMI… nu stau sa enumar…

Asa ca daca tot face Guvernul Boc imprumutul asta, cel putin sa directioneze banii catre alte domenii… nu spre banci… ce 3,14zda masii?