Spam funny la Neogen

spam neogen1

Am mai scris despre spam-uri. Sincer nu ma mai deranjaza si nu le mai iau in seama. M-am resemnat cu gandul ca nu se poate scapa de spam… pe de alta parte nu sunt ipocrit sa spun ca eu nu am facut niciodata spam. SEO oricat de bun ar fi, nu iti va aduce vizitatiori pe site… si cred ca fiecare proprietar de site a facut spam. E ca in bancul ala cu barbatii care sunt de doua feluri: cei care dau limbi si cei care nu recunosc.
Chiar si Google a facut spam! Cei care si-au facut Gmail la aparitia sa stiu ca se facea intr-un fel spam: nu erai acceptat decat pe baza de invitatie… practic implorai sa fi spamat!!!
Pentru ca trebuie sa fi idiot sa nu crezi ca Google nu si-a facut o baza de date cu adrese de email valide (altele decat cele de la Gmail). Insa Google a devenit cea mai puternica companie in domeniul internetului.
dar.. back to biznis…
La Neogen folosesc in mod constant sectiunea BEST JOBS. Din cand in cand ma uit la mesajele care imi vin in casuta postala a siteului. Toti membrii fac spam acolo insa de data asta este ceva nou. Am primit un text in romana si engleza. Clar nu e facut de un OM ci de un SOFT.
Strainii, care au tradus cu ajutorul softurilor un text din engleza in romana, te spamenaza. O fac insa prost. Atat de prost incat si cel mai prost si fraier utilizator de internet se prinde….
Ma amuzat faptul ca textul are atatea greseli de limba romana (nu de tastare/typo cum fac eu ci de gramatica… ) incat nu te poti supara… mai degraba razi. Spameri prosti dar amuzanti :P

SALUT,
numele meu este, dor de VIRGIANA!
cum sunt vă rugăm să vă! Sperăm că sunteţi bine şi în perfectă stare de health. I trecut printr-vă profilul de zi de pe site-ul i-l citiţi şi a avut intersest in ea, vă rugăm, dacă nu i se va minte ca tine pentru a-mi scrie pe acest e-mail. ( virgianambaye@yahoo.com) sper sa aud de la tine curând, şi vom fi de aşteptare pentru al tău poştă, pentru că i-au
ceva foarte important sa-ti spun. O mulţime de dragoste
nu Mater de la distanţă sau de culoare maters ce este dragostea deci să parts dragoste împreună
sînt aşteptare pentru al tău răspuns la spre meu poştă cutie i va trimite poza mea în următorii mail mulţumiri de la una care iubesc VIRGIANA dor.
pentru bun prieten, nu de rău.
Don, t-mi scrie pe site-ul vă rugăm să scrieţi la mine pe mail (virgianambaye@yahoo.com
)
HELLO,
my name is,miss VIRGIANA!
please how are you! hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile to day on this site i read it and took intersest in it,please if you don’t mind i will like you to write me on this email.(virgianambaye@yahoo.com) i hope to hear from you soon,and I will be waiting for your mail,because i have
something VERY important to tell you. Lots of love
no mater the distance or colour what maters is love so let share love together
am waiting for your reply to my mail box i will send you my picture in next mail thanks from the one who love you miss VIRGIANA.
friend for good not of evil.
don,t write me on site please write on my mail this (virgianambaye@yahoo.com)
===
E clar ca daca adaugi adresa de email (de yahoo bineinteles) primesti fie un virus, fie adresa ta va fi vanduta spamerilor profesionisti…
John McGogoo aKa johnnyKid

One thought on “Spam funny la Neogen

Comments are closed.