Stolojan se retrage din functia de premier

Draga Stolo se retrage. Din nou.Vizita de  aseara a lui Basescu, si “sfaturile” sale catre partidul sau s-a lasat cu consecinte neasteptate:

Liderul PD-L Theodor Stolojan a anunţat că se retrage din funcţia de premier pentru a lăsa loc preşedinţilor celor două partide care au semnat Parteneriatul pentru România să ocupe funcţiile de premier şi preşedinte al Senatului.

“Doresc ca prin acest gest al meu să dau o speranţă generaţiei tinere de politicieni care să intre în politică la nivelurile de vârf”, a conchis liderul democrat-liberal.

Acum este clar ca  Basescu a fost este un jucator. Si este clar ca “Draga Stolo” a fost desemnat la misto premier. Si este si mai clar ca  la B1 TV i-a scapat porumbelul cand a spus ca “Stolojan este una din variante”…

sursa: Realitatea TV

update 1 :

varianta 2:

Sa se fi saturat Stolojan de Base? si sa ii fi trantit usa in nas? Aseara Valeriu Stoica era cam plouat. Si multi altii care au venit de la PNL…Vesel era Oprisan. Prostancaul era doau usurat…

Update 2

Basescu era trist cand ne-a anuntat ca Boc este Noul Premier. Mama lu’ domnu’  Boc nu vrea asta. O sa avem pentru a treia oara un alt Nou Premier? Bine ca presedintele de facto al PDL nu a mai plans… “draga Stolo”…

Update 3:

Analistu’ ziaristul Radu Tudor a citit postul  meu.  Si ma citeaza (in direct la Antena 3 – emisiunea la Ordinea Zilei):

“Inca din 2004 cand a fost ales, Traian Basescu a afirmat ca doreste sa fie un presedinte jucator. Pana acum nu s-a dezmintit: este un jucator.
Si cu toate ca este un jucator, Basescu a jucat mai mereu la cacialma. Nu a avut nici o carte cu adevarat mare in  mana sau in maneca dar a lasat aceasta impresie si mereu adversarii sai politici au muscat momeala pierzand de fiecare data.”

din pacate nu da sursa principala (eu OFC)
httpv://www.youtube.com/watch?v=G6cNpDs-z8g

4 thoughts on “Stolojan se retrage din functia de premier

Comments are closed.