Vote for Marius Pop [video]

marius pop first step1

Care au apucat azi ieri sa  vada ca lipsesc niste  pagini, ca tot aparea oribilul 404 probabil au banuit ca eram plin de spume. Am facut modificarea… adica am facut linkurile de forma: .html

Numai ca am dat de o belea: linkurile din pingback si trackback nu mai mergeau… adica tot ce bagasem eu manual la comenarii interne. Mai mult: nenea google nu gasea multe pagini. Adice ce indexase el :(… Am trecut la munca serios. am instalat pluginul redirect si am inceput sa dau cu sapa… unul dupa unul. si, dupa cca 8 ore de nervi un amic rezolva problema… era vb de o line de comanda in .htacces … de care eu stiam dar habar nu aveam cum sa fac treaba asta nefiind programator web. 

marius-pop-first-step1

in fine… inainte sa adorm iaca ce am gasit la omu’ negru . Care zice ca Marius Pop  e singurul roman ramas in competitia aia de acolo (Guitar Idol 2009  ) si de asemena puteti sa ii vizitati blogul unde o sa aflati ca el este chitaristul din ultimul videoclip al lui Smiley (Designed to love you). 

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=PFYC5JfBrus

Ascultand piesa mi-am adus aminte de Joe Satriani dar in ceea ce priveste tehnica sa de chitarist seamana mai mult de Yngwie Malmsteen si Steve Vay. Si desi imi era somn, am facut efortul sa imi fac cont si sa il votez.

3 thoughts on “Vote for Marius Pop [video]

 1. :roll:
  da :))
  ai vazut ce i-am facut lui nati meir ?

  stai sa vezi ce o sa patestiti tu :twisted:
  daca nu ma ajuti cu o chestie
  o sa iti dau un email …sper sa raspunzi la el

 2. E bine daca Marius ti-a adus aminte de Satriani, Vay si Malmsteen. Asta inseamna ca a reusit sa ia ce-i mai bun de la cei trei care i-au inspirat evolutia pe plan muzical. Multumim ca ne-ai sustinut prietenul. Sa speram ca iese ceva.

Comments are closed.