Despre

 

Nu-i nimic! Ma-mpiedicai de-o piatra,
toate astea pana maine trec…(Serghei Esenin)

Born: yes

Studies: Some

Experience: still learnig

Dead: not yet

Moto1 Mors Certa, Hora Incerta. So: Today is a Good Day to Die…

 

Moto2 :Caci ce este viata decat un drum mai lung sau mai scurt catre moarte?


You can balme me but u know what I say is right…

favico

Despre mine…

Real name: Ioan Enache; Nickname: John McGogoo or johnnyKid

primul lucru pe care trebuie sa il bagi in cap cand intrii aici: scriu idei si nu cuvinte. cuvintele frumos ordonate  elaborate in asa fel incat sa impresioneze ma strang la cusaturi. Ca atare fac foarte des  typo si daca am chef  le corectez, daca nu, nu.


In rest? Nimic intersant  de spus… cred.

Am lucrat pentru Mugur Isarescu in campania din 2000, pentru PNG si Gigi Becali  in 2004… in ONG-uri  (sunt membru fondator in 3 organizatii), presa dar si in  mina-subteran la cca 1 km adancime – Mina Petrila, am fost militar angajat in armata, bodyguard la porci,  am construit materie prima pentru frigidere calibrul 7.62, am lucat la lopata in constructii, am strans sticle si le-am vandut la magazin … am muncit pe unde am putut.   Ideea este ca: am schimbat f. multe locuri de munca, am facut de toate si nu regret nici timpul petrecut acolo – am avut mereu ceva de invatat – insa nici ca am plecat: cu unii oameni nu te poti intelege iar eu nu sunt genul care sa inchida ochii la mojicii. Imi plac jocurile pe PC.

Studiile nu conteaza insa am sa le amintesc pentru ca da bine sa spui ca am o Licenta Stiinte Politice si un master in Teorie Politica. Fapt cu care nici nu ma mandresc nici nu ma laud dar nici nu regret.  De ce McGogoo? Long story… mai intai eram johnnyKid. Era  un fel de joc de cuvinte intre john si the kid (nici acum nu imi amintesc exact  cine m-a botezat JOHN…), unde the kids erau acei copii rebeli din Vestul salbatic carora li se rupea de viata, bani, femei… nu m-am schimbat nici acum…  de ce McGogoo? … McGogoo este unchiul lui Highlander din Romania. Un individ la fel de rupinpaishpist ca si the kid insa mult mai sarcastic… si ajunge pentru ca am aberat destul.

Hobby-uri: Video editare, filming, fotografie, PC Gamesinternet (blogging, web 2.0 si si new media) si din cand in cand mai citesc. In ultima perioada mai mult pe internet dar nimic nu poate sa inlocuiasca mirosul unei carti si simtul tactil pe care il ai atunci cand rasfoiesti paginile…

Domenii de interes
Politica, Relatii publice, presa, internet.

Interese: Imi place PR-ul politic dar din pacate in Romania nu exista agentii de PR politic specializate. Sunt interesat de presa pentru ca am lucrat la Sfera Politicii, Cronica Romana, Interesul Public, Market Watch si alte cateva colaborari la saptamanale, reviste, si cotidiene. Am castigat premiul de 1200 de euro scos la concurs de radio Info-Pro.

In sfarsit, dar nu in ultimul rand, imi place politica dar nu si politicienii romani (cu cateva exceptii). Nu am incredere in ei si cred ca singurul politician bun este politicianul mort – deviza cu care plec la orice intalnire cu un politician.

Nu ma sunt adeptul “succes storyes”  de model american cu care suntem bombardati in ultimii 20 de ani.  Consider ca aceste povesti de succes incearca sa uniformizeze gandirea individului si sa il aplatizeze. Sunt foarte non-conformist, tiparele ma fac sa stranut, iar  tinuta biznis ma  face sa rad  cand vad pe cineva imbracat ca un mort. Nu cred ca ma incadrez intr-un tipar.

Cam atat… CV-ul meu neupdatat este publicat aici pe blog… dar ascuns.

Orientare politica: Sunt de stanga in ceea ce priveste politicile sociale, de dreapta cand vizez economia si libertatile individului si sunt un conservator/traditionalist in ceea ce priveste valorile unui popor… well that is enough I think.. Ah… inca ceva:

NU AM TREABA CU “BLGOGOSFERA”. NU MA INTERESEAZA SA AM JDEMII DE VIZITATORI/ADMIRATORI. SCRIU PENTRU MINE SI PENTRU PRIETENI MEI  (SI PENTRU CEI  CARE NU SUNT INCUIATI LA MINTE). ATAT. ASA CA DACA NU VA CONVINE CEVA: EJECT IN PLM… USE ALT+ F4… SAU: DU-TE-TARE.RO

Filme favorite
1984 :: Trilogia Lord of the Rings :: The Braveheart :: Pay it forward::
Muzica favorită
rock si hip hop … dar nu numai. Gasiti o parte din preferintele mele muzicale pe: http://poeziedebetie.blogspot.com/ dar si aici…
Cărţi favorite:
Martin Eden (J. London) 1984 (G. Orwell) Citadela (Saint-Exupery : singura carte la care citesc de 9 ani si nu am reusit sa o termin)

PS: imi este scarba de cei care cred ca stiu tot despre orice si care nu au facut nimic  gratis in viata lor, ma fac sa vomit cei care au fost crescuti in puf si care ii privesc de sus pe semenii lor, cei care pun etichete si critica asa doar ca sa iasa in evidenta (cunosteti specimenele, multi din acestia sunt la TV mari vedete), cei care se baga in seama singuri, precum si cei care jignesc fara motiv… cei care NU AU FOST UCISI NICIODATA

=============

NOTE

*Reproducerea totală sau parţială a materialelor găsite pe acest blog fară acordul proprietarului este sub licenta WTFPL deparece doar idiotii si oligfrenii dau copy si paste. Un om care are macar un neuron activ se informeaza dar isi foloseste imaginatia pentru a crea propriul sau produs.

** cei care au chef sa ma injure sub adapostul anonimatului o pot face folosind pagina mea de contact. Comentariile lor nu for aparea niciodata pe acest blog.

 

Romania, Floresti-Gorj

Just me