Bursa copilului fara muci Vlad Voiculescu

prin scren fb vlad voiculescu

Vlad Voiculescu – tanara speranta a politicii romanesti a anuntat pe Facebook ca nu mai candideaza la primaria Bucurestiului. Pacat pentru ca dupa cum se observa este un sustinatoru infocat al lui insusi.

A incercat sa ne explice ceva despre PSD, Ferrari biciclete si muci  in postarea asta care impresioneaza pana la lacrimi publicul pluserist. vlad voculescu ps fb

Am auzit cu totii de celebrele cursele de raliu de la Branesti intre posesorii de Ferrari pe ulitele alea neasfaltate.
Pacat ca televiziunile nu dau importanta acestui eveniment.

Probabil printre sponsorii evenimentului se numara si Institutul Aspen.

Statea el asa Institutul si se uita oarceum plictisit la cursa (venise acolo din obligatie pt ca era sponsor nu pentru ca era fan al curselor) si langa un gard vede un copil care sa scobea in nas incercand sa agate o bucatica de muci ca sa o manance.

Iar el, Insitutul Aspen a zis: bai la cate sponsorizari am bagat in Raliul asta si nu am beneficii, nu e deloc profitabil, de ce sa nu dau niste bani acestui copil? Dupa se scobeste in nas pt o bucatica de muci dovedeste ca are vointa sa face ceva in viata. Ah, nu are nici biciceta si nici unt! E un produs Eco iar studiile noastre ne arata ca peste 10-15 ani aceste produse curate o sa fie cautate in politica romaneasca.

Si uite asa , fara nicio legatura cu rudele sale care au lucrat acolo, a obtinut Vlad Voiculescu o bursa de la Institututul Aspen de la Viena!

Totul a plecat de la o cursa de raliu din Branesti, Dâmbovița, Romania!