16 aprile dead-line pentru Olimpiadele Comunicarii

Daca am mentionat editia din 2009  de la Olimpiadele Comunicarii (27 si 28 aprilie) intr-un post anterior,  nu ma doare copy& pasteul sa mai dau o data o stire de acolo.

A ramas mai putin de o saptamana pana la finalul inscrierilor la aceasta editie. Data limita este joi, 16 aprilie, ora 16:00.

Daca iti propui sa participi, acum e momentul sa finalizezi pregatirile pentru inscriere. Daca ai prieteni sau cunoscuti care vor sa participe, ti-am fi recunoscatori daca le-ai transmite informatia despre data limita.

Pentru a-ti da o motivatie in plus, iata si oportunitatile care ii asteapta pe cei care se vor califica in finala:

La proba de Comunicare Politica:

Echipele au oportunitatea de a intra in “liga profesionista” a comunicarii politice, lucrand pentru oameni politici celebri, precum: Roberta Anastase, Ludovic Orban, Victor Ponta, Bogdan Olteanu, Titus Corlatean, Adriana Saftoiu sau Bogdan Ciuca.

La proba de Comunicare Institutionala:

Finalistii vor lucra la realizarea unor campanii de marketing social, alaturi de institutii precum: Ministerul Mediului, Ministerul Educatiei, Ministerul Culturii, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) sau Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

O oportunitate in plus este ca echipele de la aceasta proba isi vor putea testa talentul si pregatirea, incercand sa faca din comunicare un instrument de schimbare in bine a societatii.

La proba de Relatii Publice:

Echipele vor avea oportunitatea sa realizeze campanii de Relatii Publice pentru companii de renume precum: Tuborg Romania, Petrom, Carpatcement, Recolamp, RBS Romania, Coca-Cola HBC Romania, BCR, Raiffeisen Bank, Impact S.A., Nutline, Fundatia Sensiblu, BitDefender sau Kaspersky Lab Romania.

La proba de Advertising:

Finalistii vor avea oportunitatea sa-si demonstreze creativitatea lucrand pentru branduri sonore, precum: Tuborg, Petrom, Recolamp, RBS Romania, Gillette, Radio ZU, Jack Daniel’s, Jurnalul National, Kudika, Strategic.ro sau Revista BIZ.

Informatiile despre inscriere in pagina Concurs.

te poti remarca nu doar in fata zecilor de profesionisti din juriul probei la care participi, dar si a liderilor de opinie din blogosfera, care jurizeaza Premiile pentru Bloguri. Iar primul premiu pe care il poti castiga aici este chiar  “Cea mai buna poveste a perioadei de Inscrieri” :)

Sa ii zic si eu bafta lui Dragos si la mai multe editii:)

Update: Sorin Tudor este si anul acesta in juriu.