Adevarul 500 miliardari

“Ziarul Adevarul lanseaza luni, 13 octombrie, prima editie a catalogului “Adevarul 500 miliardari, din care puteti afla in premiera care este stilul de viata si ce proprietati detin in strainatate primii 500 miliardari romani. Catalogul de 500 de pagini este un produs high quality, editat intr-o forma grafica deosebita, fiind singurul clasament din Romania care, incepand din acest an, are exclusivitate pe topurile Forbes.” … Pretul standard al catalogului “Adevarul 500 miliardari” este de 7,9 lei. Produsul se dristribuie gratuit pentru toti abonatii “Adevarul” si “Dilema Veche. “Adevarul 500 miliardari” va putea fi cumparat si impreuna cu revista “Dilema Veche”, la pretul special de 9,9 lei.
sursa: ComunicateMedia. ro 

  euro

btw: costa 100k lie vechi cred ca am sa il iau. Insa ma intreb: cat costa ca sa apari acolo ?  Nu stiu de ce dar cred  pe aia cu bani multi nu cred ca ii interesaaza sa apara in catalogul asta. Eu speram sa dea adevarul despre cei 500 miliardari bugetari… dar deh.. viata nu e dreapta…

One thought on “Adevarul 500 miliardari

  1. daca e sa fim seriosi peste 90% dintre miliardari au banii aia din “afaceri” mai mult sau mai putin curate, asa ca sa fim siguri ca adevaratii miliardari , in dolari , euro nu se afla acolo, decat cei care deja au fost facuti publici si inca pe atat care vor publicitate si vor sa afle lumea de ei sa zica ” uite ba cati bani are ala” , unii se incalzesc cu gandu’ asta. eu cred ca cei care fac bani, monstros de multi bani nu vor sa apara in astfel de reviste .

Comments are closed.