ANC vs operatorii de telefonie mobila

Arhi este suparat pe Cosmote. Sincer si eu as fi nervos in locul lui. iata ca si operatorul de telefonie al saracilor este la fel de nesomtit… Am mai spus ca operatorii de telefonie mobila sunt niste jegosi si ca UE vrea sa le dea mUE… In sf ANC a inceput sa faca ceva si sa faca ordine in piata monopolul  operatorilor de telefonie mobila.

“Un nou scandal este pe cale sa se nasca: in urma scaderii diferentiate a tarifelor de interconectare, gigantii telefoniei mobile isi manifesta nemultumirea. Acestea considera ca Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC) ii discrimineaza, mai mult chiar, ca masurile contravin legislatiei europene. Prin aceasta modificare, unele companii vor castiga sume semnificative de bani, in timp ce altele vor pierde”

Aia de la Vodafone, sunt de parere ca aceasta modificare este discriminatorie. Iote la ei! Pai bine mah, daca ne uitam la tarifele voastre si ale Orange pe minut si le comparam cu concurentei firave pe care o aveti lucrurile nu stau chiar asa:

“Cosmote si Telemobil (care ofera serviciul Zapp) vor practica un tarif de 6,4 eurocenti/minut, iar RCS&RDS – de 7,21 eurocenti/minut. In prezent, tarifele de interconectare ale acestora sunt de 8,2 eurocenti /minut, 8,01 eurocenti/minut si 7,43 eurocenti/minut. Totodata, asa cum a stabilit autoritatea de reglementare inca din anul 2006, Orange Romania si Vodafone Romania vor practica, de la 1 ianuarie 2009, un tarif de 5,03 eurocenti/minut, in scadere cu 21,4% fata de cel practicat in prezent.”

Si tot ei se plang ca sunt ca sunt discriminati?  Dupa ce ani de zile am platiti ca fraierii mai multe de jumate de dolar pe minut cand sunam in alta retea? Hai Sictir!