Art. 465 din Codul de Procedura Penala

hpim1018a

Codul de Procedura Penala prevede:

Art. 465 – Infractiunea flagranta
Este flagranta infractiunea descoperita in momentul savarsirii sau imediat dupa savarsire.
Este de asemenea considerata flagranta si infractiunea al carei faptuitor, imediat dupa savarsire, este urmarit de persoana vatamata, de martorii oculari sau de strigatul public, ori este surprins aproape de locul comiterii infractiunii cu arme, instrumente sau orice alte obiecte de natura a-l presupune participant la infractiune.
In cazurile de mai sus, orice persoana are dreptul sa prinda pe faptuitor si sa-l conduca inaintea autoritatii.

hpim1018a

Cu alte cuvinte: Gigi Becali NU  AVEA OBLIGATIA SA II PREDEA PE HOTI POLITIEI. Mascarada asta nu are nici o legatura cu  presupusa infractiune. Intrebarea ramane: cine a dat ordinul? Toata lumea zice sa Basescu. Basescu tace. Tacerea e raspuns….

One thought on “Art. 465 din Codul de Procedura Penala

  1. John, nu e chiar asa.
    Adica incepi bine… spui despre legea care spune ca oricine poate imobiliza si duce pe un infractor in fata autoritatilor… dar jiji n-a facut chestia asta.

    El a facut altceva. Il inteleg… si eu am facut la fel in urma cu cativa ani, siderat ca am dus hotii la politie de 3 ori si politia de 3 ori le-a dat drumul. Era sa ma aleg cu dosar penal :), pentru amenintari, ca hotii nu mai aveau curaj sa paraseasca sediul politiei sa nu ii prind iar..
    dar nu e corect nici ce faceam eu.

Comments are closed.