Bulgaria a pierdut banii de la UE. Din cauza crizei? Nu.

Comisia Europeană a retras astazi definitiv Bulgariei fonduri europene în valoare de 220 de milioane de euro, din cauza măsurilor insuficiente luate de această ţară în lupta sa împotriva corupţiei 

[link]
UE nu glumeste. Se termina campania, o sa avem un parlament asemanator celui de acum… Incapabilii de acum sunt inlocuiti de altii…Avem probleme la mai multe capitole in relatia Romania UE… Nu stiu cat bani o sa pierdem noi, dar nu cred ca mare lucru. Oricum nu am fost capabili sa absorbim fondurile UE asa ca nu nea prea pasa de chestia asta… Bancile isi  schimba strategiile, Nokia a facut concedieri, Dacia a fel. Mai sunt si alti investitori care se chinuie sa faca rost de bani. Noroc ca exista camatari. 

Viitor de aur tara noastra are…

2 thoughts on “Bulgaria a pierdut banii de la UE. Din cauza crizei? Nu.

  1. Batrane ce lupta cu coruptia la bulgarii astia!? Pai la ei e mafie adevarata nu copii ca la noi. S-au omorat in plina strada oameni de talia lui Tiriac la ei, om care avea oameni antrenati de FBI ca escorta. Acolo l-ai suparat pe unu’, te pandeste o saptamana, doua, o luna, si ti-o trage in cap sniperul. Stiu povestea la unu’ care si-a luat teapa de la mafia bulgara 200.000 euro(tot bulgar si el) si a stat dracu in banca lui dupa aia, fericit ca a scapat cu viata.

Comments are closed.