Celebrity Apprentice Finale – The Winner is…UCENICUL (2)

Cateva observatii la un post anterior.
Asta seara o sa fie ultimul episod din Ucenicul la Antena 3. Nerabdarea m-a facut sa caut pe Youtube sa aflu cine este castigatorul. Spre dezamagirea mea nu a fost Trace Adkins. Insa nici nu m-a surprins. Donald Trump nu putea alege un altfel de om. Ci pe unul care este capabil sa calce peste cadavre: PIERS MORGAN.
Dap. Este acelas care le-a judecat pe proastele de la Indigo la emisiunea “America’s Got Talent“… (detalii si pe http://www.monden.info/)

Britanicul Morgan a jucat dur. A strans cei mai multi bani pentru actiunea sa caritabila (nu cred ca as putea sa traduc charity in alt fel) si anume: veteranii de razboi ai Americii. Jos palaria pentru cum s-a luptat.
In schimb Trace Adkins m-a impresionat prin bunul sau simt. Tipic acelor cowboys – baieti de la tara, care saluta doamnele ridicand palaria. Cu respect pentru familie dar si pentru adversarii sai…

Cand Trump isi alegea un Ucenic pentru afacerile lui am inteles de ce il alegea pe cel mai dur. Acum insa ma intreb? Este oare Dumnezeu mr. Donald Trump astfel incat sa decida care organizatie merita sa fie finantata mai mult si care mai putin?
Cred ca editia aceasta a fost cea mai penibila dintre toate. Facuta doar pentru publicitatea lui Donald Trump. Calcule reci de PR prin care Trump se promoveaza pe el si isi promoveaza familia.
Atat.
( btw: buna rau Ivanka Trump ^^ ).

=============
Asculta Trace Adkins:
http://poeziedebetie.blogspot.com/search/label/TRACE%20ADKINS
Nu-i nimic! Ma-mpiedicai de-o piatra,
toate astea pana maine trec…(Serghei Esenin)
John McGogoo aKa johnnyKid