Ciocane!!! Politia nu e a ta!

christian ciocan

christian ciocanAcum doua zile scriam de FBI si social media. Eram enervat ca politia  are un sait la care au acces doar jurnalistii.
pe realitatea tv apare un film   care zice ca politia si-a tras  televiziune onlain!

Si-a facut Ciocan televiziune!” zice o bunaciune acolo…  si cam asa e…
Credeti ca s-a schimbat ceva? ca Ciocan a invatat ceva? Neah si televiziunea e aderesata tot doar jurnalstilor.
Nu am nimic cu Christian Ciocan. Dar nu i-a zis nimeni ca Politia nu e a lui? Ca io unu cotizez la televiziuna aia si am dreptul sa fiu informat?
Ok. Inteleg ca nu au bani si filmeaza cu webcam. Inteleg ca nu exista la noi firme care sa faca probono ceva pt politie. Dar nu am sa inteleg niciodata mentalitatea de militieni. Pentru ca asa se comporta:  Aducand supremul argument: nu e voie. De ce? De aia!

Atentie se deschide paranteza: Brucan [pisa-m-as pe mormantul lui ce comunist] a mancat cacat cand zicea avem nevoie de 20 de ani. Da’ politiruc a fost, politiruc a ramas si dupa 90. Unii au fost insa destul de idioti incat sa il promoveze.

paranteza s-a inchis, continuam ce-aveam de zis!

Ciocan, esti sexy, te vrea femeile, da’ si tu webu ala  la toata lumea traitzar leptopu’ 1000 de ani  fara revizii ! Politia nu e a ta! Si ea si televiziunea ei sunt ale poporului. Mai uita-te si tu in ograda americanilor… sa vezi ce inseamna politie intr-un stat democratic. daca nu pricepi iti  trimit mail eu cu  o lista de carti pe care poti sa incepi sa le citesti [ai totusi o bila alba la mine, ca ai citit  cate ceva].

Hai ca poti …

4 thoughts on “Ciocane!!! Politia nu e a ta!

  1. ce filmulet urat! ce vrea de fapt, sa promovee realitatea si relatia de ‘prietenie” cu politia romana?!
    ce autoritate mai are el daca eu il vad cum se imbraca (?!) si devine din civil “comisar general”.. plus ca “uniforma de civil” si atitudinea e dezamagitoare.. si mesteca guma cand tine discursul..aaaa!

    vroiam sa-ti comentez postul, dar filmuletul m-a revoltat.. e pacat ca multe din institutiile statului imprumuta “modele occidentale” dar le aplica prost.. si uneori te intrebi de unde le-au “imprumutat” ca nici baza nu e asemanatoare.. forme fara fond..

  2. @jo212 ai comentat deja cand ai spus forma fara fond. ma mir ca nu l-au aratat cand isi punea nadragii. pt ca a venit la munca in blugi… si nu vreausa cred ca si-a luat sacoul de militian si a ramas cu blugii…
    desi…

  3. Care este diferenta dintre români si tigani? Românii se fura unii pe altii, iar tiganii fura în Germania!

Comments are closed.