Concurs: Cupa bloggerilor la Laser Tag Editia I

cupa bloggerilor

cupa-bloggerilorHopa! Bloggerii sunt invitati la  Editia 1 a Cupei bloggerilor la Laser Tag . Bine ca nu e vorba de fotbal…

Regimentul Laser Tag pune la bataie 80 de locuri, pentru 16 echipe de bloggeri curajosi. Inrolarea se face pe invita.ro in perioada 29 aprilie – 10 mai, numai in plutoane de cate 5 recruti.

Confruntarea va avea loc pe campul de lupta al arenei LaserMaxx Romania, iar operatiunea se va intinde pe 3 saptamani, intre 11 si 26 mai in fiecare luni si marti.

Inscrierea si participarea sunt gratuite.


Regulament:

  • Pentru a te putea inscrie in competitie trebuie sa ai cont pe invita.ro si sa fii logat.
  • Echipele inscrise vor fi validate numai daca au in componenta 5 membri.
  • Vor fi acceptate doar echipele ale caror membri sunt bloggeri. Fiecare echipa trebuie sa puna in formularul de inscriere linkuri catre blogurile celor 4 membri, iar linkul catre blogul capitanului de echipa sa se gaseasca in pagina sa de pe invita.ro, pentru ca inscrierea in competitie sa fie validata.
  • Neconcordanta intre membrii inscrisi si blogurile linkate inseamana descalificarea echipei din competitie.
  • Un participant se poate inscrie o singura data si poate face parte doar dintr-o singura echipa. Dublurile vor fi sterse iar cei ce nu respecta aceasta regula vor fi descalificati.
  • Inscrierea este publica/libera in masura locurilor disponibile.
  • Totalul locurilor disponibile este de 80 de membri, adica 16 echipe.
  • La sfarsitul perioadei de inscrieri se vor selecta doar primele 16 echipe complete. Tot pana la sfarsitul perioadei de inscriere poti sa iti completezi echipa (cu alte cuvinte daca initial echipa ta are 2 oameni pe parcursul inscrierilor poti sa vii si sa mai adaugi sau sa mai stergi membri). Dar in momentul incheierii inscrierilor echipa ta trebuie sa fie completa pentru a putea participa.

pana azi sunt 12 ECHIPE INSCRISE si i-am vazut (in fuga) pe Dan Dumitrescu, Bobby Voicu, Pandutzu, Adrian Ciobotaru, Nihasa, etherfast

Conturile se fac pe Invita.Ro care nu mai are asa multe erori (spre surpinderea mea m-am logat imediat!)