Concurs de la Panasonic: “Provocarea G2”

Am mai scris despre Panasonic si Lumix. Am descoperit cu placere ca au inceput si ei concursuri online si au intrat cu concursuri si campanii online.

Provocarea G2” este un concurs dedicat persoanelor pasionate de fotografie.
Premiul cel mare este o camera foto digitala Panasonic DMC-G2. Premiul II consta intr-o camera foto Panasonic DMC-G10, iar premiul III este un curs de fotografie.

Conditii de participare:
Pentru a putea participa in concursul Provocarea G2, trebuie sa indeplinesti aceste conditii:

* Varsta minima legala de participare este 18 ani.
* Sa iti creezi un cont pe site-ul concursului.
* In fiecare zi, concursul are o noua tema de fotografiere. Va trebui sa iti uploadezi fotografiile pentru tema zilei respective si sa rezolvi cel putin 10 teme.
* Pozele sa fie uploadate in maxim 24 de ore de la anuntarea temei zilnice pe site-ul concursului.

Mod de desfasurare:
Participantii se vor inscrie pe site, astfel primind un cont in care isi vor pune fotografiile. Dupa inscriere, concurentii vor primi un cod de votare, astfel incat acestia sa poata fi votati de prieteni, cunostinte. Codul va putea fi trimis pe mail, retele sociale, servicii de instant messaging sau pe blogul propriu al participantilor.

Durata concursului:
Inscrierea pentru concurs se poate face in perioada 31 august 2010 – 20 octombrie. Concursul se desfasoara in perioada 31 august 2010 si 20 octombrie 2010.

Premii:

* Premiul I: camera foto digitala Panasonic DMC-G2
* Premiul juriului: Camera foto digitala Panasonic DMC-G10
* Mentiuni: 30 de cursuri de fotografie organizate de Panasonic impreuna cu F64

Desemnarea si anuntarea castigatorilor:
Desemnarea castigatorului marelui premiu, camera foto G2, precum si a castigatorilor celor 30 de cursuri de fotografie se va face pe baza notelor din partea juriului.
Premiul de popularitate i se va oferi participantului care va acumula cele mai multe voturi in perioada 21 septembrie – 20 octombrie.