Cum sa pacalesti bodiguarzii de la spitale

spitalul floreasca

Saptamanile acestea am alergat prin 2-3 spitale din Bucuresti. Nu pt mine ci cu  pentru un prieten care a avut un accident de masina.

Am sa sar peste Spitalul Elias si Sf. Pantelimon pt ca acolo a fost usor sa intru in spital indiferent de ora.

Ma rezum la spitalul Floreasca – prin nu stiu ce coincidenta (SIC!) Adrian Nastase era si el internat acolo zilele acelea. Probabil s-a ingrasat deoarece jumate din sectie era rezervata pt el.

Orele de vizita in Spitalul de Urgenta Floreasca sunt 15-17. Teoretic. Practic daca dai 5 lei uni agent de paza nu ai probleme. Cum banii nu sunt punctul meu forte si nici spaga nu imi este un concept prea cunoscut, am spus neuronului sa caute cateva solutii prin care sa patrund in spital la orice ora din zi sau din noapte.

Cum sa procedezi ca sa intri in spital ?
1- Inainte de a intra stai la o tigara si vb cu un prieten la telefon. Ai grija sa ii spui ca te asteapta doctorul Xulescu dar ca are un pic de treaba si ai iesit la o tigara… si faci asta cu voce tare asigurandu-te ca bodyguardul te aude. Termini tigara si intri in spital cu aerul cel mai firesc.
2- Ai intrat deja in spital si iesit la o tigara. Ii dai si paznicului una – majoritatea fumeaza. Stai la taclale cu el despre una, alta etc. Ai ajuns amic cu el si de cate ori treci pe acolo, ii lasi o tigara, il saluti si nu o sa te opresca niciodata.
3- Iei de acasa un borcan cu supa strecurata. O pui intr-o punga de hartie care la randul ei este intr-o punga de platic. Nu tii punga de manere ci stransa si borcanul il tii in mana. Cand badyguradul te opreste, ii spui ca mergi la medicul Ygreceanu la analize. Daca te intreaba ce ai in punga spui cu cel mai firesc aer: este prima urina de dimineata pt analize. In secunda urmatoare bodyguardul o sa se indeparteze de tine, o sa intoarca scarbit capul si o sa caute disperat pe altcineva. Iar tu iti vezi de drum linistit.

daca mai aveti metode astept :D