Distruge-ti spatiile verzi!

casablanca

Distruge-ti spatiile verzi! Taiatii copacii! puneti cat mai mult asfalt peste iarba!

iar daca vreunul din voi calca pe ea, nu il amendam! dimpotriva! o sa ii dam un premiu!

“apartamente noi in Titan, zona rezidentiala”. Asa suna reclama unei agentii. Cand am vizitat site-ul lor si am dat clic pe locatie, am vazut ca zona rezidentiala este pe spatiul parcului Titan. Companii private, ONG-uri se prefac ca se implica in CRS (campanii de responsabilitate sociala). In realitate nu isi fac de cat publicitate ieftina.

Plantand 100 copaci pe an si maturand strazile o data la 6 luni nu inseamna ca iti pasa. Administratia publica nu face nimic… nu poate sau nu vrea…

Am spus ca salvarea depinde de noi . Cred ca m-am inselat. Degeaba platnez eu un copac pe zi daca in doar 1 saptamana o firma privata, in numele respectarii dreptului la proprietate taie 500-1000 in cca 1 saptamana… Cabral spunea intr-un post pe blogul sau ca trebuie sa facem, sa ne implicam in schimbarea Romaniei. De acord. Ca incepem prin a da foc la santierele care distrug spatiile verzi… apoi sa ii obligam sa planteze copacii… sa ii ude… sa ii ingrijasca…

John McGogoo aKa johnnyKid

6 thoughts on “Distruge-ti spatiile verzi!

 1. E usor sa faci rau, mai greu cu binele…
  Iar despre noile rezidentiale am eu o teorie… nu le facem cum fac toti oamenii, la nivel de 2-3 etaje, la marginea orasului, in zone virgine, sa aiba si oamenii aia aer.
  Nu, le facem in mijlocul orasului (vedem noi unde, parcuri, zone inca verzi, intre alte blocuri), ca pentru asta nu mai depindem de infrastuctura…
  De ce? pentru ca se poate!
  edit: http://www.cabral.ro

 2. Mai bine n-ar mai zice nimic, decat sa minta ca le pasa. N-am mai pomenit atata ura pe spatiile verzi. Tzac-un magazin, pac-o parcare, un “mol”, un hotel… mai bine demoleaza blocurile alea care stau sa cada (ca e aproape imposibil sa le consolideze) sau sa construiasca ceva PE ele.
  In curand, n-o sa ne mai facem casa la munte, la mare, la campie (poate nici in desert) pentru ca n-o sa mai fie “casa la munte”, va fi “casa-ntre case”.
  PS: Misto blog :D

 3. @ deedee merci pt aprecieri :)
  al vostru e funny rau :))

  ai dreptate. caut acum prin calculatorul meu un interviu pe care l-am realizat cu doamna Monica Sedlaczek… sper sa mai am transcrierea…
  doamna punea intrebarea: daca asfaltam tot, unde o sa ajungem???

 4. nu ai cum sa te bati cu monstrii astia numiti corporatii , nu cu un copac plantat nici sa le dai foc la aparate ca sa supara pe tine :)

  mi se pare , ca orice alta intentie buna, ok sa fi invatat inca de mic ca sa ai grija de mediul tau si sa plantezi un copacel ETC. , dar nu este de efect cand monstrii astia iti sufla in ceafa .

Comments are closed.