Florin Chilian ii răspunde bloggerului Theodor Paleologu :))

chilian

chilian

Sursa foto:  muzicabuna.ro

Intr-un comunicat de presa  talentatul Florin Chilian, despre ale carui demersurii am mai scris pe aici  [link 1 si link 2] ii scrie ministrului blogerului T. Paleologu. Scrisoare este mai mult de cat spumpasa. lasa la o parte insa talentul scriitoricesc al lui Florin Chilian si atrag atentia asupra gravitatii faptelor pe care acesta le denunta.

 

Florin Chilian Răspuns surferului însă blogger, domnului Theodor Paleologu, Ministru al Culturii, Cultelor şi Patrimoniului naţional

Despre dosnicele locuri evident comune ale limbii române, principii juridice şi forme fără fond, în ceea ce priveşte contextualizarea demersului public.

Stimate domnule Theodor Paleologu, fiu al tatălui dumneavoastră, actual Ministru al Culturii, Cultelor şi Patrimoniului naţional,
Mă bucur că aţi găsit forma optimă de a-mi răspunde pe fond ca un Ministru în funcţie, adică pe blog-ul personal. Aştept colaboratorul desemnat de către dvs, ca formă, pentru o discuţie pe fondul problemei.
Până atunci, îndrăznesc să vin în întâmpinarea demersurilor dvs cu tentă şi formă oficială de a „demara” desigur, o anchetă pe fond… Înţeleg că aşteptaţi de la mine dovezi care să vă lumineze pe fond asupra situaţiei ministerului pe care cu onor îl conduceţi, ca formă. 

[…]

La final,vă rog să nu demonstraţi aceeaşi modestie deja consacrată şi să recunoaşteţi sincer şi deschis că sunt foarte talentat, dar hotărât să demasc furturile de milioane de euro comise în ministerul pe care acum îl stapâniţi, mai mult ca formă decât ca fond după cum aţi demonstrat până acum, asta în condiţiile în care mari oameni de cultură români se sting având o pensie de doar 700 de lei.

 [continuarea s delectarea pe comunicatedepresa.ro]

 

Am sa ma intreb mereu cum se face ca actiunile de bun simt, demerusrile dezinteresate ale valorilor Romaniei nu sunt bagate in seama de clasa politica. De ce este nevoie sa faci parte din grupari, mai mult sau mai putin mafiote,

Si, pentru Florin Chilian am un sfat: sa se inscrie in PD-L. Atunci cu siguranta o sa fie luat in seama. Si, incerc sa ii explic ca fiul conului Alecu  nu este vinovat de ceea ce se intampla: il respect mult pe Toader Paleologu si  cred ca este legat de maini si de picioare. Nu poate face nimic fara acordul “corifeilor” PD-L… oare  Chilian nu a auzit ca exista o mafie transpartinica? Il suspectez pe actualul ministru al culturii mai curand de naivitate: a intrat in politica cu idealuri, valori cu totul straine actualei clase politice. Daca va incerca sa se ridice,  precum Alexandru Lapusneanul, nic el nu o sa popeasca pe nimeni: otrava e mult prea puternica si cred ca o sa il rapuna…

One thought on “Florin Chilian ii răspunde bloggerului Theodor Paleologu :))

  1. gata, a inceput ?

    cu anumite upgrade-uri ar putea fi considerata o ”scrisoare cadru” cu aplicabilitate extinsa, transmisibila pe la mai toate ministerele !

    asteptam si pe altii !

Comments are closed.