Inca un blog pro-Basescu: Echipa de Imagine a Organizatiei de Tineret a PDL

image

Echipa de Imagine a Organizatiei de Tineret a PDL – Brasov este un site blog Pro Traian Basescu. Tinerii astia fie nu isi dau seama ce fac, fie sunt progeniturile  unor lideri de partid. La PDL ma refer.

Am aflat de ei de pe blogul  Alinei Ghorghiu unde gasiti un mesaj  inversunat si otravit trimis de organizatia respectiva catre un site de stiri.

Daca esti cineva curios de parerea mea [ceea ce nu prea cred]: am doua variante de raspuns.

1- cred ca mesajul respectiv a fost intentionat scris. Pentru publicitate.

2- Daca ma gandesc la cat de infatutata este femeia de serviciu a guvernului Elena Udrea si restul nesimtitilor din clica lui Basescu inclin sa cred ca pustii aia chiar sunt convinsi de ceea ce spun.

asadar parerea mea e ca nu am nici o parere…

Etichete Technorati: Basescu,blog,campanie electorala,alegeri prezidentiale 2009

4 thoughts on “Inca un blog pro-Basescu: Echipa de Imagine a Organizatiei de Tineret a PDL

  1. domnule presedinte va rugam sa faceti un efort pina la turul 2 ,de – ascoate oamenii in strada ca sa va sustina ,cu o cerere de referendum de a modifica constitutia pentru cei care vor sa va dea jos. mai faceti intruniri la nivel national si intrebati clar si concis populatia daca vor sa -i pedepseasca pe cei care au distrus si devalizat totul in aceasta tara. singura sansa de a reusi este inca o revolutie advarata si nu confiscata de comuniti:iliescu ,nastase patriciu hrebenciuc,vintu gioana taricianu si toate scorsorile societatii in frunte cu voiculescu care vor sa va inlature cu singe rece si inscenari ordinare de care numai ei sunt capabili. nu va lasati pina in ultimul moment ca si si data trecuta cu cei 322. pentru ca nu o sa va iertam daca nu cistigati si de data aceasta pentru ca acestia neduc cu 20 ani in urma . va rugam si va sustinem . dumnezeu sa va fie alaturi pe toata periada si in coatinoare fiidca avem nevoie de d-voastra. cu respect si multa consideratiune fam stanciu .

  2. va rog din suflet sa va da-ti demisia,sa fure NASTASE-ILIESCU MAI PUTIN CA D-VOASTRA ,SA PUTEM TRAI SI NOI AICI IN TARA NOASTRA SA NE CRESTEM COPIII, VA ROG NU NE LUATI TOT PT. CA AVEM SI NOI COPII DESTEPTI SI II VREM FIX UNDE MERITA, NU MAI PROMOVATI MINISTRII INCULTI CARE VA DATOREAZA CEVA…

  3. cucoana ! trezeste-te ! sustii un guvern de sorginte fascista care a facut multe victime. Si intr-o zi o sa raspundeti toti care intr-o forma sau alta i-ati sustinut pe criminalii acestia,ca d-aia s-a inventat IP-ul. Or fi niste baieti destepti care sa le puna deoparte.

Comments are closed.