Interesu’ (public )poarta fesu’

Fiindca tot amintisem ieri de presa de kkt a Romaniei

Acum cca 1 an si jumatate Ziarul Atac renuntase la formatul tabloid care il consacrase si devenise un ziar serios, scris cu litera mica ceea ce arata ca el nu se mai adresa fanilor lui Guta si Adrian mare Minune sau Copilul cu ouale  (sic! )de aur. O alta echipa ( multi venit pt salarii de minim 20 mil de la alte ziare) a venit sa isi puna umarul la noul format al ziarului. Noul patron insa a realizat ca renuntarea la vechiul format o sa il cam lasa fara bani si a venit cu o alta idee: facem un nou ziar. Numele lui? INTERESUL PUBLIC. In paralel a scos si Atac – revenit la vechea formula, si noul ziar. Pe care deocamdata nu prea il cumpara nimeni. Au rezisatat ei cat au rezistat  independenti insa nu pentru mult timp.  Foamea si nevoia i-a silit sa aleaga una din tabere.

Si l-au au ales pe Basescu si gasca lui de la PD-L.

Iata ce publica in nr de azi: la rubrica POLITICIENI ÎN COLIMATOR
Om bun – Traian Băsescu, pentru abilitate
Om rău – Şerban Brădişteanu, pentru că nu poate justifica averea
Om bun – Emil Boc, pentru modestie
Om rău – Teodor Atanasiu, pentru activitate slabă
Om bun – Gheorghe Flutur, pentru inițiativă
Om rău – Cristian Adomniței, pentru populism deșănțat
Om bun – Șohan Alexandru, pentru eficiență
Om rău – Călin Popescu Tăriceanu, pentru indecizie

 

interesul-public

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu este ciudat ca aia rai sunt numai din partea ailalta? cum de nu e nici unu de la PD-L? Sa zicem ca au dreptate.  Dar eu tot cred ca Interesul Public ii pupa cu ravna fesele lui Basescu. Uite cu ce au deschis ei ziarul: Pe prima pagina interviu cu Cătălin Edmond Tălmăcean un necunoscut de pe la PD-L… dar care are nevoie de popularizare intrucat se apropie alegerile. iar cu siguranta ce baiguie el este de interes public.

ps: am lucrat 1 luna la Interesul public dar voluntar, pt ca nu am primit nici un  ban. Dar asta se intampla la toate ziarele din Romania.

Pe aceeasi tema:

Cum se fac anchetele de presa

One thought on “Interesu’ (public )poarta fesu’

Comments are closed.